Ozzy acne clear up muilas iš Tailando "Madame Heng"

8,40 €
Su mokesčiais

Muilas praturtintas stebuklingomis OZZY žolelėmis, kurios efektyviai giliai valo jūsų odą ir užkerta kelią bakterijų dauginimuisi. Muilas su arbatmedžio aliejumi gali būti geriausia alternatyva tradicinėms probleminės odos valymo procedūroms. Muilas skirtas jautriai , linkusiai į spuogus, uždegimus ir inkštiruotai odai. Veikliosios muilo medžiagos sunaikina patogenines bakterijas esančias giliai porose, užkerta kelią riebalų kaupimuisi ir odos blizgesiui bei gydo spuogus.

Kiekis

Muilas praturtintas stebuklingomis OZZY žolelėmis, kurios efektyviai giliai valo jūsų odą ir užkerta kelią bakterijų dauginimuisi. Muilas su arbatmedžio aliejumi gali būti geriausia alternatyva tradicinėms probleminės odos valymo procedūroms. Muilas skirtas jautriai , linkusiai į spuogus, uždegimus ir inkštiruotai odai. Veikliosios muilo medžiagos sunaikina patogenines bakterijas esančias giliai porose, užkerta kelią riebalų kaupimuisi ir odos blizgesiui bei gydo spuogus. Arbatmedis yra gerai žinomas dėl stiprių antiseptinių savybių ir gebėjimo gydyti žaizdas. Aliejus plačiai naudojamas kosmetologijoje ir turi tikrai magiškų savybių. Medžių aliejus pasižymi unikaliomis dezinfekuojančiomis ir raminančiomis savybėmis ir, skirtingai nei kiti spuogų gydymo būdai, nepašalis natūralių apsauginių medžiagų ir nepažeis natūralios odos pH pusiausvyros. Ozzy aknės muilas Madame Heng prasiskverbia giliai į odą ir mažina riebalinių liaukų uždegimą. Natūraliai išdžiovins inkštirus, spuogus ir kitus defektus, taip pat dezinfekuos poras. Jei jau turite likusių spuogų randų, padės išlyginti odos atspalvį ir randai bus ženkliai mažiau pastebimi.

Sudėtyje yra:

Žaliosios arbatos ekstrakto, kuris apsaugo ir maitina jūsų odą,

Galingos glikolio rūgšties (natūraliai gaunamos iš cukranendrių) ir

Arbatmedžio aliejaus, kuris dezinfekuoja ir padeda sumažinti spuogų paliekamus randus ir atveria poras,

Nano vitaminas C ir E padeda odai tapti lygia, švelnia ir drėgna.

Ozzy muilas ramina odos dirginimą, reguliuoja sebumą (riebalų kontrolę) ir svarbiausia išvalo spuogus ir jų pėdsakus.

Arbatmedžio eterinis aliejus yra vienas vertingiausių ir labiausiai vertinamų aliejų. Jis išgaunamas iš pražangialapės mirtenės (Melaleuca alternifolia). Dar kitaip šis augalas vadinamas arbatmedžiu. Arbatmedis priklauso mirtinių šeimai. Jai priklauso ir gvazdikmedis, mirta, eukaliptas. Įdomiausia tai, kad arbatmedis tokį pavadinimą gavo tikrai ne todėl, kad iš jo gaminama arbata. Šis medis turi medžiagos - tanino. Kuomet rudenį medis meta lapus, juose esantis taninas vandenį nudažo arbatos spalva. Arbatmedis dažniausiai auga vandens telkinių pakrantėse. Tačiau yra ir kita pavadinimo istorija. Pasakojama, kad žymusis keliautojas Kukas dar 1770 metais išsilaipinęs Botaniko pakrantėse išvirė savo įgulai arbatos iš šio medžio lapelių. Laivo įgūla buvo išsekusi, o išgėrus šios arbatos jėgos sugrįžo. Arbatmedžio medis išauga net iki 7 metrų aukščio. Šis medis auga Australijoje, taip pat galima rasti ir Malaizijoje. Norintiems auginti arbatmedį svetur, tai taip pat įmanoma, kadangi jis nelepus ir lengvai prisitaiko prie aplinkos. Iš medžio išgaunamame eteriniame aliejuje slypi tokios veikliosios medžiagos, kaip terpenai, monoterpenai, terpenolis, diterpenai, cineolis. Arbatmedžio aliejus turi antibakterinių, priešuždegiminių savybių. Jis puikiai tinka kovai su įvairiomis ligomis, saugo nuo infekcijos plitimo, puikiai veikia imuninę sistemą, padeda sergant peršalimo ligomis, palengvina pūslelinės eigą, gydo spuoguotą odą, naudojamas nuo pleiskanų, net pėdų grybelio gydymui. Taip pat puikiai tinka mažoms žaizdelėms dezinfekuoti ir gydyti. Eterinis arbatmedžio aliejus padeda ne tik puoselėti grožį, bet ir mažinti dantenų uždegimą, skausmą ar net patinimus. Na, o jei skaudą gerklę, arbatmedis taip pat viena pirmųjų priemonių, kuri padės kovoti su virusais ir bakterijomis. Tereikia į ketvirtadalį stiklinės įsilašinti 3 lašelius arbatmedžio aliejaus ir šiuo mišinius skalauti gerklę. Toks mišinys tinka sergant stomatitu ar kitokio pobūdžio burnos gleivinės uždegimu.

Glikolio rūgštis, yra natūraliai išgaunama rūgštis iš cukranendrių sulčių. Ji yra viena iš švelniausių AHA rūgščių, todėl itin mėgiama kosmetologių. Kosmetikos priemonėse glikolio rūgšties koncentracija skirtinga. Įprastai įsigyti galima mažesnės koncentracijos rūgšties. Kosmetologijos kabinete naudojama didesnės koncentracijos glikolio rūgštis. Glikolio rūgšti mūsų veido oda sugeria greičiausiai. Dėl šios priežastis ji pati efektyviausia iš visų naudojamų AHA rūgščių. Glikolio rūgštis geba prasiskverbti į giliausius odos sluoksnius. Kosmetika su glikolio rūgštimi naudojama veido odai. Kadangi glikolis turi ypatingų savybių, kurios padeda susigrąžinti jaunystę bei odos švytėjimą. Šios AHA rūgšties naudojimas stipriai drėkina odą, ją minkština, pagražėja odos spalva. Be to, glikolio rūgštis padeda sumažinti randelius ir įvairius odos pažeidimus. Labai populiarus veido odos pilingas glikolio rūgštimi. Rūgštis išvalo poras, stipriai drėkina odą iš vidaus, skatina odos regeneracijos procesus, taip pat skatina firoblastų aktyvumą. Firoblastai yra atsakingi už kolageno ir elastino gamybą. O kolagenas ir elsastinas padeda išsaugoti odą jaunesnę, skaistesnę ir elastingą. Ji ne taip greitai suglemba. Veido odos valymas glikolio rūgštimi padeda odai atjaunėti. Pastebimai išlyginamos smulkios raukšlelės, taip pat sustorėja dermos sluoksnis. Veido procedūroms kosmetologijos kabinete naudojama glikolio rūgštis padeda gydyti spuogelius, giliai išvalo riebalinių liaukų latakus. Taip užkertamas kelias susidaryti naujiems komedonams (inkštirams). Glikolio rūgštis turi itin stiprių antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių. Oda tampa stipresnė, elastingesnė, lygesnė ir švytinti. Glikolio ir kitos AHA rūgštys dažniausiai naudojamos veido, dekoltė, rankų, alkūnių bei pėdų priežiūrai.

Žaliosios arbatos ekstraktas- Remiantis Šanchajaus universiteto mokslininkų atliktų tyrimų rezultatais nustatyta, kad žaliojoje arbatoje esantys polifenoliai ir polisacharidai yra naudingi ne tik organizmui iš vidaus, tačiau turi itin veiksmingą poveikį ir odai. Polifenoliai – stiprūs antioksidantai, ilgą laiką buvo dėmesio centre, tačiau tyrimai atskleidė ir kitą faktą! Pasirodo, polisacharidai, taip pat esantys žaliojoje arbatoje, geba daug geriau absorbuoti ir išlaikyti drėgmę nei polifenoliai. Rezultatai atspindėjo aiškią išvadą : kuo didesnė polisacharidų koncentracija tuo yra efektyvesnis drėgmės sugėrimas ir tuo ilgiau drėgmė išlaikoma ląstelėse. Šie procesai buvo aiškinami tokia hipoteze: hidroksilas, karboksilas ir kitos polinės grupės esančios polisachariduose gali sudaryti vandenilinį ryšį su vandens molekulėmis. Vadinasi, polisacharidai yra linkę prisijungti vandens molekules ir todėl odos ląstelės yra prisotinamos drėgme. Tačiau, polifenoliai lenkia polisacharidus UVA ir UVB spindulių sugėrime. Ultravioletinių spindulių poveikis odos biologiniams procesams ir imuninei sistemai lemia odos senėjimą, uždegimus ir karcinogenezę. Nors tik mažiau nei 7 procentai saulės spindulių yra ultravioletinėje srityje, o dar mažesnė dalis jų patenka ant žemės paviršiaus, šio kiekio pakanka, kad suaktyvintų pikto odos vėžio – melanomos vešėjimą. Į kovos lauką patekę polifenoliai negailestingai sugeria ultravioletinius spindulius ir sudaro apsauginį barjerą odai. Tyrimo metu atrastas ir kitas įdomus faktas : polisacharidai taip pat skatina fibroblastų dauginimąsi. O fibroblastai gamina kolageną ir elastines skaidulas, kurių kiekis yra ypatingai svarbus norint išsaugoti odą be raukšlių. Vadinasi, kosmetika su žaliąja arbata atstato odos drėgmės balansą ir sulėtina odos senėjimo procesus bei apsaugo nuo UV spindulių.

Vitminas C kosmetikoje – tai rūgštis, kuri sumažina negyvių ląstelių atsiradimą ant odos paviršiaus, bei pagreitina naujų ląstelių regeneraciją ir ji tampa lygesnė ir šviesesnė. Vitaminas C yra labai kartus ir rūgštus. Jam patekus ant odos, jis paspartina kolageno ir elastino gamybą. Kolagenas – tai baltymų pluoštas, kuris tarsi „sudrebina“ odą ir užkerta kelią žaizdoms; elastinas taip pat yra baltymų pluoštas, kuris padeda odai grįžti atgal. Vienas iš didžiausių vitamino C naudojimo būdų yra randų, dėmių ir kitų hiperpigmentacijų mažinimas, kas itin aktualu aknės profilaktikai. Vitaminas C yra gerai žinomas, kaip šviesinanti medžiaga. Jis trukdo netaisyklingam pigmentacijos procesui, slopindamas tirozinazę, melanino pigmento keliu- rudos dėmelės ant veido pradeda nykti, nepakeičiant normalios odos pigmentacijos.

Vitaminas E  ­– nepaprastai galingas antioksidantas. Jis yra vienas iš ląstelių membranas saugančių komponentų. Jo pagrindinė užduotis – nukenksminti ir pašalinti laisvuosius radikalus, kol jie mums dar nepakenkė. Vitamino E mes gauname su maistu, jo gausu riešutuose, sėklose, aliejuje, vaisiuose bei daržovėse, taip pat jis įsisavinamas per odą. Todėl vitamino E vaidmuo kosmetologijoje yra labai svarbus. Tai mūsų odos jaunystės šaltinis – jis puikiai veikia prieš odos senėjimą. Vitaminas E įeina į daugelio priešraukšlinių kosmetinių produktų sudėtį, nes gerai drėkina, minkština odą, lygina smulkiąsias raukšleles. Jis taip pat veikia dėmes, atsiradusias dėl amžiaus ar intensyvaus deginimosi saulėje bei soliariumuose. Dėl savo apsauginių savybių puikiai tinka prieš saulės vonias ir po jų, ypač po vėl netikėtai per ilgo pabuvimo saulėje, kai skruostai dega ir odą reikia greitai nuraminti. Pastaruoju metu daugėja alerginių reakcijų, dėl greito gyvenimo tempo ir dažno streso oda tampa vis jautresnė, dažnai reaguoja į įvairius aplinkos faktorius, tokius kaip šaltis, karštis, temperatūrų kaita, drėgmė ar sausas oras patalpose. Tokoferolis dėl savo stiprių drėkinamųjų, raminamųjų bei priešuždegiminių savybių yra puiki pirmoji pagalba sudirgusiai, raustančiai odai. Kaip pagalbinę priemonę vitaminą E galima naudoti gydant odos dermatitą, rožinę (rosacea), randus ar strijas. Vitaminas E naudojimas neturi sezoniškumo, puikiai tinka sudirgusiai odai šaltuoju periodu ir dėl puikių apsauginių savybių yra tinkamas naudoti net karščiausią vasaros dieną!

Ozzy acne clear up muilas iš Tailando "Madame Heng"
3 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.