Muilas iš Tailando „Madame Heng“ probleminei ir aknės pažeistai odai 160g

9,89 €
Su mokesčiais

Muilas iš "Madam Heng" probleminei ir aknės pažeistai odai turi originalią formulę, grindžiamą vaistažolių ekstraktais - ir yra puikus įrankis, padedantis išspręsti aibę odos problemų. Švelni muilo tekstūra mažina sudirgimą, uždegimą, todėl oda tampa švari, minkšta ir pastebimai skaistesnė. 

Kiekis
Paskutinė prekė

Pašalina aknės paliktas dėmes, turi puikių antibakterinių savybių todėl efektyviai naikina spuogų atsiradimo priežastį. "Madam Heng" tai pasaulyje garsus prekės ženklas, laimėjęs daugelio šalių pasitikėjimą. Muilas "Madam Heng" turi originalią formulę, grindžiamą vaistažolių ekstraktais - ir yra puikus įrankis padedantis išspręsti aibę odos problemų. Švelni muilo tekstūra mažina sudirgimą, uždegimą, todėl oda tampa švari, minkšta ir pastebimai skaistesnė. Naudojant kasdien, pamažu padeda atkurti normalią odos struktūrą, bei atsikratyti spuogų ir bėrimų. Pagrindinės veikliosios sudėtinės muilo dalys yra ramunėlės, arbatmedžio aliejus ir kamparas. Ramunėlė sureguliuoja riebalų išsiskyrimo balansą, stabilizuoja riebalinių liaukų darbą, minkština ir apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Arbatmedžio aliejus pasižymi stipriomis antivirusinėmis, antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, padeda odai atsinaujinanti ir reabilituotis, naikina dirglumą, patinimą, niežulį ir paraudimą. Kamparo aliejus veiksmingai rūpinasi problemine ir pavargusia oda. Dėka savo galingų antibakterinių, priešuždegiminių savybių, jis puikiai šalina spuogus ir apsaugo nuo naujų atsiradimo. Kamparas taip pat reguliuoja riebalinių liaukų darbą ir turi gaivinantį, dezodoruojantį poveikį, ypač esant gausiam odos prakaitavimui. Šio aliejaus naudojimas padeda balinti odą, šviesinti strazdanas ir naikina įvairias tamsias dėmes.

Naudojimas: Sudrėkinkite muilą ir atsiradus švelniai putai, masažuokite drėgną odą. ir palikite 2 minutėms, baigus nuprauskite švariu vandeniu. Tinka tiek kūno tiek ir veido odai.

Sudėtis išsamiai:

Arbatmedžio eterinis aliejus yra vienas vertingiausių ir labiausiai vertinamų aliejų. Jis išgaunamas iš pražangialapės mirtenės (Melaleuca alternifolia). Dar kitaip šis augalas vadinamas arbatmedžiu. Arbatmedis priklauso mirtinių šeimai. Jai priklauso ir gvazdikmedis, mirta, eukaliptas. Įdomiausia tai, kad arbatmedis tokį pavadinimą gavo tikrai ne todėl, kad iš jo gaminama arbata. Šis medis turi medžiagos - tanino. Kuomet rudenį medis meta lapus, juose esantis taninas vandenį nudažo arbatos spalva. Arbatmedis dažniausiai auga vandens telkinių pakrantėse. Tačiau yra ir kita pavadinimo istorija. Pasakojama, kad žymusis keliautojas Kukas dar 1770 metais išsilaipinęs Botaniko pakrantėse išvirė savo įgulai arbatos iš šio medžio lapelių. Laivo įgūla buvo išsekusi, o išgėrus šios arbatos jėgos sugrįžo. Arbatmedžio medis išauga net iki 7 metrų aukščio. Šis medis auga Australijoje, taip pat galima rasti ir Malaizijoje. Norintiems auginti arbatmedį svetur, tai taip pat įmanoma, kadangi jis nelepus ir lengvai prisitaiko prie aplinkos. Iš medžio išgaunamame eteriniame aliejuje slypi tokios veikliosios medžiagos, kaip terpenai, monoterpenai, terpenolis, diterpenai, cineolis. Arbatmedžio aliejus turi antibakterinių, priešuždegiminių savybių. Jis puikiai tinka kovai su įvairiomis ligomis, saugo nuo infekcijos plitimo, puikiai veikia imuninę sistemą, padeda sergant peršalimo ligomis, palengvina pūslelinės eigą, gydo spuoguotą odą, naudojamas nuo pleiskanų, net pėdų grybelio gydymui. Taip pat puikiai tinka mažoms žaizdelėms dezinfekuoti ir gydyti. Eterinis arbatmedžio aliejus padeda ne tik puoselėti grožį, bet ir mažinti dantenų uždegimą, skausmą ar net patinimus. Na, o jei skaudą gerklę, arbatmedis taip pat viena pirmųjų priemonių, kuri padės kovoti su virusais ir bakterijomis. Tereikia į ketvirtadalį stiklinės įsilašinti 3 lašelius arbatmedžio aliejaus ir šiuo mišinius skalauti gerklę. Toks mišinys tinka sergant stomatitu ar kitokio pobūdžio burnos gleivinės uždegimu.

Vaistinės ramunėlės (lot. Chamomilla Recutita) žiedų ekstraktas. Žiedų nuovirai itin naudingi grožio srityje – stabdo odos senėjimą, gydo rankų odą, naikina pleiskanas, stiprina plaukų šaknis. Žiedynai kaupia eterinį aliejų, flavonoidus, gleives, kumarinus, choliną, salicilo rūgštį ir kt. Pagrindinė eterinio aliejaus sudedamoji dalis yra mėlyną spalvą suteikiantis angliavandenilis azulenas (chamazulenas), taip pat yra ir kitų medžiagų – bisabalolio, bisabo oksido A, B, C, vitamino C ir karotino. Ramunėlės organizmą teigiamai veikia dėl savo gydomųjų medžiagų komplekso, o ne dėl kurios nors vienos medžiagos, kurią būtų galima išskirti, tad norėdami išnaudoti visas šios vaistažolės galimybes, turime vartoti natūralių žiedų galvučių arbatą ar ramunėlių ekstraktą.

Kamparo aliejus išgaunamas iš dviejų rūšių kamparo medžių, pirmasis iš jų, ir dažniausiai pasitaikantis – Cinnamonumm Camphora, kitas – Dryobalanops Camphora. Iš jų išgaunamas kamparo aliejus pasižymi panašiomis savybėmis, tačiau šiek tiek skiriasi aromatas ir įvairių junginių koncentracija. Kamparo aliejus pasižymi savo maloniu aromatu ir daugybe medicininių savybių, kaip stimuliatorius, antiseptikas, anestetikas, spazmus slopinantis, paburkimą mažinantis, alergiją mažinantis, priešuždegiminis, dezinfekuojantis ir nervų sistemą raminantis produktas. Kamparo aliejaus nauda:

  • Stimuliatorius – kamparo aliejus yra veiksminga stimuliuojanti priemonė, kuri gerina kraujotakos sistemos darbą, skatina metabolizmą, virškinimą ir sekrecijos veiklą. Ši savybė padeda gydyti sveikatos problemas susijusias su sutrikusia cirkuliacija, pavyzdžiui per greitą medžiagų apykaitą.
  • Antiseptikas ir dezinfekcinė priemonė – kamparo aliejus yra puiki dezinfekcinė priemonė. Atidarius kamparo aliejaus buteliuką arba tiesiog suvilgius skiautę medžiagos, jo kvapu galima atbaidyti vabzdžius ir apsisaugoti nuo mikrobų dauginimosi. Kamparas taip pat naudojamas daugelyje vaistinių preparatų, tepaluose tepaluose ar losjonuose odos ligoms gydyti, net ir tokioms kaip grybelinės infekcijos.
  • Anestetikas ir nervų sistemos raminamoji priemonė – kamparas veikia kaip efektyvus anestetikas ir Kamparo aliejusyra labai veiksmingas siekiant sumažinti skausmą. Kamparas sudirgina odoje esančias nervų galūnės ir pagerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą toje vietoje. Jis taip pat sumažina nervų sistemos sutrikimus kaip traukulius, epilepsijos priepuolius ir nerimą. Gali būti naudojamas raumenų, sausgyslių ir sąnarių uždegimo sukeltam skausmui malšinti, bei gali būti efektyvi priemonė palengvinti raumenų spazmus ir mėšlungį.
  • Afrodiziakas – kamparo aliejus didina libido ir stimuliuoja smegenų dalis atsakingas už seksualinius pojūčius. Naudojamas išoriškai, jis gali išgydyti erekcijos problemas, kadangi turi kraujotaką gerinančių ir stimuliuojančių savybių. Priešuždegiminis ir raminamasis poveikis – dėl aušinančio ir skvarbaus poveikio kamparo aliejaus gali būti naudojamas kaip priešuždegiminis ir raminamasis vaistais. Jis yra naudingas gydant beveik visų rūšių uždegimus ir vidaus ir išorės.
  • Paburkimo mažinimas – dėl stipraus ir skvarbaus aromato kamparo aliejus yra veiksmingą priemonė siekiant sumažinti paburkimą, todėl jis naudojamas siekiant palengvinti bronchų, ryklės, kvėpavimo takų ir plaučių darbą. Muilo pagrindas, rhinacanthus, arbatmedžio aliejus, ramunėlė, kamparas, kvepalų sudėtis iš natūralių eterinių aliejų.

“Clinacanthus Lindau” – “Clinacanthus Nutans”- lotyniškas pavadinimas “Clinacanthus siamensis” retas, aukštas išsišakojusio krūmo pavidalo atogrąžų augalas iš Akantinių augalų šeimos dar kartais vadinamas ir gyvatės medžiu. Jis turi ilgus, smailius galus, lancetiškus lapus, daugybę raudonų žiedų, susitelkusių masyviuose žiedynuose. Plačiai paplitęs Kinijos pietuose, Indokinijoje, Tailande, Vietname, Rytų medicijoje gydymui naudojamos visos augalo dalys, bet džniausia dideli lapai. Clinacanthus siamensis augalo pagrindu gaminami tepalai, purškalai, balzamai, aerozoliai, kosmetikos gaminiai, skirti išoriniam naudojimui. Clinacanthus gaminamas ir arbatų, nuovirų bei kapsulių pavidalu. Rytų liaudies medicinoje naudojamas norint atsikratyti įvairių odos ligų: uždegiminių procesų, alerginių apraiškų, egzemos, aknės, juostinės pūslelinės, psoriazės. Dėl savo stiprių antibakterinių savybių plačiai naudojamas kosmetologijoje. Kosmetiką papildžius Clinacanthus siamensis, sumažėja odos dirglumas, alerginės reakcijos, bėrimai, spuogai ir uždegimai, puikiai dezinfekuojamos žaizdos ir skatinamas greitesnis jų gijimas. Augalų ekstraktas taikomas herpeso gydymui, apsaugo nuo bakterinio ir virusinio pobūdžio uždegimų, mažina patinimus ir niežulų įkandus vabzdžiams. Augalų balzamai ir tepalai yra itin aktyvūs herpes viruso atveju. Iš jo lapų buvo išskirti du antivirusinių savybių turintys glikoglicerolipidai. Šie komponentai blokuoja herpeso viruso vystymąsi organizme, neleidžia viruso dalelėms prasiskverbti į ląsteles. Balzamai, kuriuose yra natūralaus augalų ekstrakto, skirti gydyti įvairias herpes formas. Clinacanthus siamensis ekstraktai, sumažina išorines herpeso infekcijos pasireiškimus pūslelių pavidalu ir padeda greitai natūraliu būdu pašalinti ligos požymius. Didelis antivirusinis augalo aktyvumas leidžia naudoti Clinacanthus balzamus gripo gydymui ir profilaktikai. Augalas tradicinėje tajų medicinoje yra žinomas ir naudojamas kaip vaistas, įkandus nuodingai gyvatei ar vabzdžiams, nuodų neutralizavimui organizme. Manoma, kad augalo toksinio poveikio mechanizmas yra susijęs su ląstelių irimo prevencija. Clinacanthus vartojamas alerginių reakcijų, dilgėlinės gydymui, uždegiminėms ligoms, hematomoms, raumenų ir raiščių patempimams, traumoms ir reumatui gydyti. Lapų nuoviras yra vaistas nuo dizenterijos, skiriamas sergant cukriniu diabetu, dizurija ir karščiuojant. Tailando gydytojai naudoja augalą norėdami padėti moterims sureguliuoti menstruacijų ciklą, bei gydant mažakraujystę, gimdos miomas, podagrą, lytinių organų pūslelinę, vėjaraupius. Clinacanthus siamensis vartojimas maisto papildų pavidalu, padeda normalizuoti kraujospūdį, nes pasižymi stipriu hipotenzinu poveiku. Mažina cholesterolio kiekį kraujyje, yra gera profilaktinė priemonė širdies ir kraujagyslių sistemai. Clinacanthus skiriamas esant dideliam šlapimo rūgšties kiekiui, apsinuodijus maistu, apsunkus šlapinimosi funkcijai, esant prostatitui. Mokslininkai ištyrė įvairius augalo komponentus, surinko daugybę klinikinių ir laboratorinių tyrimų rezultatų. Remiantis naujausiais tyrimais, Clinacanthus lapų ekstraktai pasižymi didelėmis antibakterinėmis savybėmis, antivirusiniu aktyvumu, ypač prieš vėjaraupius ir herpeso virusus. Augalas pasižymi antioksidaciniu ir priešnavikiniu aktyvumu, bei silpnu diuretiniu poveikiu. Keli šiuolaikiniai tyrimai pateikė duomenis- kad augalas gali slopinti 1 ir 2 tipo herpeso viruso augimą ir dauginimąsi. Duomenys buvo patvirtinti ikiklinikinių ir klinikinių tyrimų metu. Vaisto nuo herpeso veiksmingumas buvo ne mažesnis nei vartojant gerai žinomus cheminius vaistus.

muilo pagrindas, natūralūs kvapai

Muilas Madame Heng“ probleminei ir aknės pažeistai odai
2 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.