Oriental Princess atstatomasis, apimties suteikiantis kondicionierius plaukams 230ml

18,00 €
Su mokesčiais

Šis „Volume Boost“ kondicionierius suteikia masės ir apimties neišsausindamas plauko struktūros. Sudėtyje yra patentuota Voluminate Protein Copolymer ™ formulė kuri akivaizdžiai padidina plaukų kiekį ir intensyviai drėkina, suteikia svorio ir kilsteli juos aukštyn. Kondicionieriuje gausu apynių ekstrakto, kuris stiprina plaukų šaknis ir pakelia sruogas. Organinis sezamo aliejus maitina plaukus, todėl jie tampa natūraliai šilkiniai, lygūs, sveiki ir blizgantys.

Kiekis
Paskutinė prekė

Šis „Volume Boost“ kondicionierius suteikia masės ir apimties neišsausindamas plauko struktūros.Sudėtyje yra patentuota Voluminate Protein Copolymer ™ formulė kuri akivaizdžiai padidina plaukų kiekį ir intensyviai drėkina, suteikia svorio ir kilsteli juos aukštyn. Kondicionieriuje gausu apynių ekstrakto, kuris stiprina plaukų šaknis ir pakelia sruogas. Organinis sezamo aliejus maitina plaukus, todėl jie tampa natūraliai šilkiniai, lygūs, sveiki ir blizgantys. Naudojant „Oriental Princess Repair & Rescue Volume Boost“ seriją, testuojant iš supintų kasų, plaukų apimtis padidėja 97%

Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų, tada švelniai pamasažuokite. Kruopščiai nuplaukite. Norint pasiekti maksimalią naudą, rekomenduojama ją naudoti kartu su „Repair & Rescue Volume Boost” šampūnu.

Atsargumo priemonės: Laikykite šį gaminį žemesnėje nei 40 ° C temperatūroje ir saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Sudėtis išsamiai:

Apynių ekstraktas - efektyvi natūrali plaukų gydymoji medžiaga, sugebanti kovoti netgi su nuplikimu. Produktai, kurių pagrindas yra apynių spurgai, padeda atsikratyti pleiskanų, stiprina šaknis ir pagreitina plaukų augimą. Juose yra B1, B2, B6, PP vitaminų, valerijonų rūgšties, dažiklių, karčiosios medžiagos lupulino, alkaloido humulino, eterinių aliejų, hormonų, flavonoidų bei daug įvairių mikro ir makro elementų. Apynių ūgliuose ir lapuose yra didelis kiekis C vitamino. Apyniai plačiai naudojami kosmetikos pramonėje. Jie įeina į įvairių kremų ir šampūnų sudėtį. Apynių pagrindu gaminamos priemonės, gydančios spuogus. Tokios formos polifenolių, eterinių aliejų bei karčiųjų medžiagų kaip apynio spurguose niekur kitur neaptinkama, todėl spurgai yra nepakeičiama žaliava ir medicinai. Pirmieji gydymo tikslais apynio spurgus VIII a. ėmė vartoti arabai. Beveik tuo pat metu - VIII-IX a. Vokietijos ir Prancūzijos vienuolynuose apynius taip pat augino vaistams. Dažniausiai spurgai buvo vartojami kaip šlapimo išsiskyrimą skatinanti priemonė, karščiuojant ir kaip “kraują valanti” priemonė.

Organinis sazamų aliejus- sezamas yra vienas seniausių prieskoninių augalų, pastarojo vardas minimas daugiau nei 7000 metų. Likę pėdsakai liudija, jog šis buvo žinomas ir aktyviai naudojamas jau senosiose civilizacijose: Mesopotamijoje, Graikijoje, Babilone, Indijoje. Šalto spaudimo sezamo sėklų aliejus nuo neatmenamų laikų vertinamas dėl savo cheminės sudėties, kurios didžiąją dalį sudaro polinesočiosios (Omega-6) ir mononesočiosios (Omega-9) riebalų rūgštys (žmogaus organizmas jų negamina, bet jos yra gyvybiškai svarbios). Šis aliejus yra puikus vitamino E šaltinis (100 g yra net 7 rekomenduojamos šio vitamino paros dozės!). Taip pat jame nemažai rasime B grupės ir A vitaminų. Jame gausu mikroelementų (magnio, cinko, vario, kalcio, geležies). Šalto spaudimo sezamų aliejus turtingas įvairiais augaliniais steroliais, mažinančiais cholesterolio kiekį kraujyje. Sezamų sėklų aliejus – universali kosmetikos priemonė, tinkama įvairių tipų odos ir plaukų priežiūrai. Plaukų dažymas bei kitos cheminės priemonės nualina plaukus, jie praranda gyvybingumą – reguliariai naudojamas sezamo aliejus atstato pažeisto plauko struktūrą, suteikia natūralaus žvilgesio. Jei skambinate pavojaus varpais dėl sausų it šiaudas plaukų, išbandykite paskutinę gelbėjimosi priemonę – į kondicionierių įmaišytą aliejų. Šis minėtas mišinys, laikomas ant plaukų kuo ilgiau, pasižymi giliu pastarųjų maitinimu. Sezamo aliejus, giliai įsiskverbamas į plauką, gerina kraujotaką ir skatina plaukų augimą. Plaukų slinkimas – vienas iš streso požymių. Sezamo sėklų aliejuje gausu magnio – mineralo, prisidedančio prie nervų sistemos kontrolės ir taip mažinančio streso tikimybę. Šis aliejus – efektyvi plaukų apsauga nuo saulės bei kitų žalingų aplinkos veiksnių. Juodųjų sezamų sėklų aliejus rekomenduojamas tiems, kam žodžių junginys „žili plaukai“ kelia baimę. Nepatingėkite pašildytu aliejumi reguliariai įtrinti plaukų šaknis bei galiukus – suaktyvės galvos kraujotaka, plaukai bus pamaitinti bei džiugins sodresne spalva.

Clitoria ternatea- arba plačiai žinomas kaip drugelio žirnis buvo tradiciškai naudojamas ajurvedos medicinoje, kai įvairios augalų dalys buvo naudojamos gydant tokias sveikatos problemas kaip virškinimo sutrikimai, vidurių užkietėjimas, artritas, odos ligos, kepenų ir žarnyno problemos. Mėlynos spalvos augalo žiedai naudojami visame pasaulyje kaip dekoratyvinės gėlės ir tradiciškai naudojami kaip maisto dažikliai. Iš Drugežirnių žiedų buvo išskirti įvairūs fitochemikalai, tokie kaip kaempferolis, kvercetinas ir myricetino glikozidai, taip pat antocianinai. Kliniškai nustatyta, kad drugelio žiedų ekstraktai turi antimikrobinį, antioksidacinį, priešuždegiminį, citotoksinį ir antidiabetinį poveikį, kuris yra itin naudingas žmogaus sveikatai. Drugelių žirnių rasite visame Tailande. Jis populiarus ne tik dėl plataus naudojimo aibėje kosmetikojos prouktų, bet ir kaip įprastas arbatos gėrimas. Štai ką reikia žinoti apie drugelių žirnius ir jų pranašumus: Clitoria ternatea (drugelių žirniai - tajų kalba) yra augalų rūšis, kilusi iš Pietryčių Azijos ir šimtmečius naudojama gydant įvairias ligas. Drugelių žirnių arbata yra gana populiari ne tik dėl savo mėlynos spalvos, bet ir dėl išskirtinio skonio, kuris, kaip teigiama, turi nuotaiką gerinantį ir antistresinį poveikį. Drugelio žirnių ekstraktas yra labai naudingas odos ir plaukų priežiūrai, nes didelė natūraliai sudėtyje esančių polifenolių (Proanthocyanidin arba koncentruoto tanio) ir flavonoidų, stiprių antioksidantų, koncentracija. Tiksliau, proantocianidinas stimuliuoja natūralią kolageno ir elastino gamybą. Flavonoidai yra antioksidantai, padeda sumažinti uždegimą, paraudimą, stresą ir odos senėjimą. Drugelio žirnių gėlė pasižymi antiglikacinėmis savybėmis, yra stipri sąjungininkė, sulėtinanti odos senėjimą. (Glikavimas yra cheminė reakcija, kurią daugiausia sukelia mūsų suvartojamas cukraus perteklius, bet taip pat oksidacinis stresas, tarša ir UV spinduliuotė - cukraus molekulės prisitvirtina prie kitų molekulių, tokių kaip kolagenas ir elastinas, dėl to prarandamas elastingumas, nevienodas odos atspalvis ir oda sensta). Naujausi tyrimai patvirtino, kad pieno rūgštyje fermentuotas drugelių žirnių žiedas pasižymi ypač stipriu laisvųjų radikalų pašalinimo ir priešuždegiminiu gebėjimu. Jis slopina odos paraudimą, niežėjimą, alergijas ir dirginimą. Drugelių žirniai gali būti naudojami visų tipų odai kaip:

  • - antioksidantas
  • - Kolageno ir Elastino stiprintuvas
  • - priešuždegiminis preparatas
  • - Odą raminanti priemonė
  • - poras sutraukiantis preparatas

Blizgantys, sveiki ir stiprūs plaukai su drugelio žirnių ekstraktu Drugelio žirnių ekstraktas skatina plaukų augimą, nes jame yra stiprus bioflavonoidas - antocianinas, kuris padidina kraujo tekėjimą galvos odoje, stiprindamas plaukų folikulus. Tai laikoma vienu iš efektyviausių gamtos ingredientų skatinant plaukų augimą ir norint natūraliai patamsinant plaukus. Odos priežiūroje daugiausia naudojami 3 drugelių žirnių ekstraktai:

  • - Džiovinta galia (graži violetinės-mėlynos spalvos),naudojama kaukėms
  • - Glicerino ekstraktas (tamsiai rudas), naudojamas serumams, drėkintuvams, plaukų priežiūrai.
  • - Fermentacija (tamsiai ruda), naudojama serumams, drėkintuvams, plaukų priežiūrai. Drugelis žirnis netirpsta aliejuje. Įdomus faktas: drugelis žirnis yra labai jautrus PH. Pabandykite į savo drugelių arbatą įdėti citrinos skiltelę, o mėlyna spalva taps ... rausva!

Gossypium herbaceum (medvilnės) sėklų ekstraktas- naudojamas ne tik maisto pramonėje, bet ir kosmetologijoje, chemijos pramonėje. Populiariausias produktas- medvilnės sėklų aliejus yra vienas geriausių plaukus taisančių aliejų. Dėl nesočiųjų riebalų rūgščių (UFA) pusiausvyros jis turi puikią įtaką mūsų plaukų ir galvos būklei. Medvilnės aliejus turi vieną iš geriausių šių rūgščių proporcijų. Jų pusiausvyra yra 3: 1, o tai yra naudinga viso kūno sveikatai. Medvilnės sėklų aliejuje yra:

  • linolo rūgštis 49–58%
  • oleino rūgštis 15-20%
  • palmitino rūgštis 22–26%
  • beheno ir lignocerino rūgštis 10%

Riebalų rūgščių balansas reiškia, kad medvilnės sėklų aliejuje yra daugiausia omega-6 riebalų rūgščių. Tai daro aliejų idealiu, kai plaukai yra labai akyti, porėti, pažeisti, dažyti, balinti ir dehidratuoti. Medvilnės aliejuje taip pat gausu fitosterolių, kurie yra ypač svarbūs odai ir plaukams. Jie yra naudingi, nes turi galimybę stimuliuoti kolageno sintezę ir sumažinti elastino skilimą. Fitosteroliai drėkina ir lėtina galvos odos ir plaukų senėjimo procesus. Be to, jie užtikrina, kad galvos oda būtų švari ir hidratuota, be dirginimo ir toksinų. Vitaminas E, esantis medvilnės sėklų aliejuje, yra nepaprastai svarbus galvos odos ir plaukų regeneracijos procese. Yra priežastis, kodėl jis žinomas kaip jaunystės vitaminas. Tai stiprus antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais. Vitaminas pagerina maistinių medžiagų patekimą į ląsteles ir sustiprina kraujagyslių sieneles, todėl oda ilgai išlieka jauna. Sveika galvos oda garantuoja plaukų grožį ir augimą. Taip pat turėtume paminėti, kad vitaminas E yra atsakingas už plaukų augimą. Vitamino E trūkumas daro plaukus trapius ir sausus.

Helianthus annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus- gali turėti iki 2000 sėklų, iš kurių išgaunamas vienas populiariausių ingredientų, kuris puoselėja odą, tai saulėgrąžų aliejus. Plačiai naudojamas kulinarijoje, saulėgrąžų aliejus yra nepaprastai universalus kosmetikos ingredientas, pasižymintis puikiomis odą puoselėjančiomis ir antioksidacinėmis savybėmis. Saulėgrąžų aliejus yra ypač lengvas su riebiosiomis rūgštimis, kurios papildo natūralų odos lipidą, maitina, puoselėja ir palaiko odos drėgmės lygį.

Vanduo,

glicerinas,

cetrimonio chloridas (konservantas, antistatikas),

brassicamidopropyl dimethalamine (naudojamas gaminiuose kaip plaukų ir odos kondicionierius, gaminamas iš augalinių šaltinių- bastutinių kryžmažiedžių, magnolinių šeimos augalų aliejaus, bei pačiai šeimai priklausančių garstyčių, brokolių ir kopūstų),

dikaprililo eteris (100% augalinės kilmės, gaunamas iš kaprilo alkoholio, esančio kokosų aliejuje. Tai labai lengvas, neriebus aliejus. Paprastai jis sumaišomas su kitais aliejais ir ingredientais, kad pagamintas produktas būtų sausas, ne aliejingas. Jis yra labai stabilus esant skirtingiems pH intervalams ir neoksiduoja. Dėl šių savybių jis elgiasi geriau nei kiti aliejai, kai emulsijose naudojamos stiprios rūgštys ar bazės. Dikaprililo eteris pagerina emulsijų skystumą, o oda ir plaukai tampa šilkiniai),

Cetilo alkoholis (ilgos grandinės organinis riebusis alkoholis, augalinės arba gyvūninės kilmės. Cetilo alkoholis yra naudojamas: kaip minkštiklis, emulsijos stabilizatorius, drumstiklis, klampumo reguliavimo medžiaga ir putoklis įvairiose kūno priežiūros ir dekoratyvinės kosmetikos priemonėse. Dėl žodžio alkoholis yra maišomas su denatūruotu alkoholiu, nors nėra sausinantis. Poveikis odai ir sveikatai: cetilo alkoholis maitina ir minkština odą bei plaukus), stearilo alkoholis (riebusis alkoholis naudojami gaminiuose, kurie turi minkštinti bei maitinti plaukus arba odą: kremuose, losjonuose, balzamuose, kondicionieriuose, taip pat makiažo priemonėse),

koko kaprilatas / kapratas (Kokoso kaprilatas yra 100 proc. natūrali kondicionuojamoji medžiaga, išgauta iš kokoso. Tai yra neriebus aliejingas skystis. Jis gerai įsigeria į odą, nelieka riebumo jausmo kaip kad nuo aliejų. Labai gerai pasiskirsto ant odos),

kvapiosios medžiagos,

etilrimonio chlorido metakrilatas / hidrolizuotas kviečių baltymų kapolimeras (Hidrolizuoti kviečių baltymai- ingredientas gaunamas iš kviečių baltymų naudojant rūgštį ar enzimatinę hidrolizę. Hidrolizuoti kviečių baltymai yra naudojami kosmetikoje: naudojamas drėkinamuose kremuose, plaukų kondicionieriuose ir kaukėse dėl antistatinių, kondicionuojačių savybių. Taip pat padeda suformuoti apsauginę plėvelę norint sulaikyti drėgmę bei saugo nuo žalingo aplinkos poveikio),

citrinos rūgštis (alfa hridroksi (AHA) tipo rūgštis gaunama iš citrusinių vaisių sulčių. Citrinos rūgštis yra naudojama: įvairiuose kosmetikos gaminiuose, kaip pH reguliuojanti medžiaga. Citrinos rūgštis taip pat gali būti naudojama odą eksfolijuojančiose priemonėse, nes pasižymi keratolitinėmis bei šviesinančiomis savybėmis. Taip pat citrinos rūgštis maskuoja nemalonius kvapus),

dinatrio EDTA (naudojamas kaip konservantas, chelatorius ir stabilizatorius. Tai gana dažnas ingredientas prausikliuose, nes stiprina putojimą ir prausiamąsias savybes. Ingredientas saugo odą ir plaukus nuo neigiamo kieto vandens poveikio, nes susijungdamas su vandenyje esančiais metalo jonais juos neutralizuoja. Dinatrio EDTA gali būti randamas įvairiose kosmetikos priemonėse: nuo kremų, prausiklių, iki plaukų dažų. Dinatrio EDTA poveikis odai ir sveikatai: CIR, FDA ir Europos Komisijos Cosing sistemoje, ingredientas įvardinamas kaip saugus naudojimui, nedirginantis ir nesukeliantis alergijų),

behentriumio chloridas( kondicionuojanti medžiaga- Kondicionuoti reiškia plaukui suteikti geresnę būseną- į gražesnius, švelnesnius, patogiau šukuojamus, sutvarkomus, nesielektrinančius plaukus. Kiekvieną kartą, kai plaukai šukuojami arba džiovinami, arba naudojami tiesintuvai, jie gali būti pažeisti. Ypač pažeisti yra šviesinti ir dažyti plaukai. Šių veiksnių dėka sunkiau susitvarkyti su nepaklusniais plaukais. Kondicionieriai naudojami plaukams padengti blizgančiu junginiu, kuris sumažina neigiamus šių pažeidimo padarinius. Tą atlieka įvairios medžiagos, tačiau svarbiausi čia – katijoniniai (teigiamą krūvį) turintys surfaktantai ir polimerai. Dažniausiai kondicionieriuose rasite šiuos katijoninius surfaktantus – cetrimonium chloride, behentrimonium chloride, behentrimonium methosulfate, stearamidopropyl dimethylamine, katijoninį polimerą – guar hydroxypropyltrimonium chloride/guaro hidroksipropiltrimonio chloridas),

Metilchloroizotiazolinonas/ metilizotiazolinonas 0,0015 proc. ( konservantas),

PEG- 90M (rišamoji medžiaga, emulsijos stabilizatorius),

Butileno glikolis (butylene glyco-yra vienas iš butanediolų, vienas dažniausių kosmetikoje sutinkamų tirpiklių ir drėkiklių. Butileno glikolis kosmetikoje naudojamas: nes gerina priemonės padengimą, veikia kaip tirpiklis, saugo priemones nuo išdžiūvimo ir drėkina odą. Ingredientas nėra toksiškas, jis naudojamas ir maisto pramonėje)

Oriental Princes apimties suteikiantis kondicionierius
2 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.