Natūralių Tailando žolelių šveitiklis ožkos pieno pagrindu 100g

11,15 €
Su mokesčiais

Šis šveitiklis skirtas natūralios kosmetikos mėgėjams ir yra pagamintas tik iš natūralių ingredientų. Šveitiklis yra smulkios grūdėtos tekstūros, labai  švelniai valo odą, sutraukia poras, turi jauninantį  poveikį, tiesina raukšles, stangrina odą. Pasižymi išskirtinai natūraliu organiniu aromatu.

Kiekis

Šis šveitiklis skirtas natūralios kosmetikos mėgėjams ir yra pagamintas tik iš natūralių ingredientų. Šveitiklis yra smulkios grūdėtos tekstūros, labai  švelniai valo odą, sutraukia poras, turi jauninantį  poveikį,ttiesina raukšles, stangrina odą. Pasižymi išskirtinai natūraliu žolelių kvapu. Sudėtyje yra ožkos pieno, betonito molio, alavijo, ciberžolės, fermentuotos  karambolos, kokosų aliejaus, medaus ir kiti tajų vaistinių augalų.

Naudojimas: ant drėgnos odos uždėti nedidelį šveitiklio kiekį ir švelniai masažuoti  veidą, palikite  3-5 minutėms  ir praskalaute švariu vandeniu. 

Sudėtis išsamiai:

Bentonitas yra labai senas molis, kuris buvo naudojamas kaip priemonė daugeliui dalykų. Smulkūs milteliai susidaro senstant vulkaniniams pelenams. Ištisus tūkstantmečius žmonės vartojo bentonito molį įvairiems tikslams: Odos valymui ir gydymui Odos infekcijų šalinimui ir spuogų naikinimui Virškinimo problemos spręsti Šiandien bentonitas naudojamas dažniausiai vaistų, higienos priemonių, dantų pastų ir kosmetikos pramonėje. Pagrindinė šio molio paskirtis absorbuoti ir pašalinti nešvarumus nuo odos paviršiaus. Bentonitas pasižymi dideliu katijonų mainų pajėgumu. Tai reiškia, kad molis, turintis neigiamą krūvį, gali pritraukti teigiamai įkrautus jonus. Tai yra mineralai, tokie kaip magnis, natris ir kalis,kalcis, geležis, varis ir cinkas. Taip pat savo sudėtyje turi aliuminio ir silicio dioksido. Bentonito molis yra antibakterinis ir priešuždegiminis preparatas. Paskirstytas ant Jūsų odos jis veikia kaip kempinė- sugeria purvą ir riebalų perteklių. Per didelis riebalų kiekis yra pagrindinė spuogų atsiradimo priežastis.

Karambola yra egzotiškas vaisius, kilęs iš karštųjų Pietryčių Azijos, Indijos ir Indonezijos tropikų. Gana sėkmingai auga JAV, Brazilijoje, Izraelyje, Tailande, Vietname, Filipinuose. Karambolmedis priklauso visžalių, rūgštynių ar oksalių šeimai, jo aukštis gali siekti 12 metrų. Šio vaisiaus populiarumą gimtinėje čia galima palyginti su obuoliais, kriaušėmis ar agurkais. Karambola yra tikras organizmui naudingų medžiagų sandėlis: mineralai, vitaminai C, B1, B2, B5, skaidulos, organinės rūgštys. Karambola stiprina imuninę sistemą, prisotina organizmą gyvybiškai svarbiais vitaminais dėl vitaminų trūkumo, padeda susidoroti su peršalimo ligomis ir užkerta kelią širdies ir kraujagyslių ligoms. Dideliais kiekiais karamboloje esanti oksalo rūgštis stimuliuoja raumenų darbą, stabilizuoja nervų sistemą ir padeda absorbuoti kalcį.

Ožkos piene yra labai vertingų baltymų, pavyzdžiui, kazeino, globulino arba albumino taip pat daug mineralinių medžiagų, tokių kaip kalcis, magnis, kalis ir fosforas, vitaminų A, B1, B2, B12, C, D, E bei lengvai virškinamų riebalų. Be to, sudėtyje yra AHA rūgštys (ypač pieno rūgšties ir citrinų rūgšties) ir folio rūgšties, kuri drėkina ir suminkština sausą odą, o taip pat turi antibakterinį poveikį. Ožkos piene taip pat gausu antioksidantų, keramidų ir kofermento Q10, kurie kovoja su nuovargiu ir senėjimo požymiais. Kosmetika su ožkos pienu nedirgina, o atvirkščiai ramina, todėl tinka jautriai ir alergiškai odai. Ji yra plačiai naudojama egzemų gydyme, esant psoriazei ir įvairiems bėrimams. Taip pat ji tinka spuoguotai odai. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos mažina odos raukšlių atsiradimą bei mažina odos senėjimo požymius. Tai yra idealu regeneracijai, minkštinimui ir odos elastingumui, padeda ištaisyti nedidelius odos defektus. Ožkos pienas yra veiksminga net po nudegimo saulėje, nes ji gali nuraminti nudegimus ir skatina odos atsinaujinimą.

Pagrindinės kokosų aliejaus sandaros ypatybės, kurios išskiria šį aliejų iš kitų, yra smulkios molekulės (maža molekulinė masė), dėl kurių jis yra skvarbesnis, ir trigliceridų gausa, o ypač – didelis laurino rūgšties, suteikiančios teigiamą krūvį, kiekis. Dėl to kokosų aliejus lengvai susigeria į plaukus ir odą. Kokosų aliejuje yra daug vidutinės grandinės sočiųjų riebalų rūgščių sočiųjų riebalų forma. Šios rūgštys sudaro apie 65 % visos kokosų aliejaus sudėties. Kokosų aliejuje yra šių sočiųjų rūgščių: Laurino rūgšties – 49% Miristino rūgšties – 18% Kaprilo rūgšties – 8% Palmitino rūgšties – 8% Kaprio rūgšties – 7% Oleino rūgšties – 6% Linolo rūgšties – 2% Stearino rūgšties – 2% Kokosų aliejaus sudėtyje yra beveik 90% sočiųjų riebalų. Jame taip pat yra nedidelis kiekis mono ir polinesočiųjų riebalų rūgščių. Viename kokosų aliejaus šaukšte yra apie 12 g sočiųjų riebalų ir 1 g nesočiųjų riebalų. Šis natūralus aliejus padeda organizmui geriau įsisavinti kitus vitaminus ir mineralus.

Ciberžolė natūraliai auga Pietų Azijoje. Ciberžolė jau labai seniai naudojama Ajurvedos medicinoje kaip ypatingai stiprų priešuždegiminį poveikį turintis vaistinis augalas. Ciberžolė savo sudėtyje turi kurkuminoidų, taip pat eterinių aliejų (pvz., turmerono ir zingibereno), cukrų, baltymų, dervų, kalio, natrio, geležies, magnio, lipidų, monosočiųjų ir polinesočiųjų riebalų, vitaminų A, C ir D. Iš šio augalo šakniastiebių gaunami specialūs milteliai, dar kitaip vadinami kurkuma. Ciberžolė jau labai seniai naudojama Ajurvedos medicinoje kaip ypatingai stiprų priešuždegiminį poveikį turintis vaistinis augalas.

Alavijas laikomas viena efektyviausių gamtinių raminamųjų priemonių saulės nudegintai ar sudirgintai odai, taip pat ir puikiu odos drėkikliu. Alavijas: atstato prarastą drėgmę, ramina sugrubusią ar saulės nudegintą odą, turi magnio laktato – veikiančio prieš sudirgimus. Alijošius plačiai naudojamos liaudies medicinoje. Jame gausu proteinų, magnio, cinko, kalcio, vitaminų A, C, E, B ir svarbiausių riebiųjų rūgščių.

Meduje gausu vitaminų, mineralų ir aminorūgščių, naudingų tiek sveikatai, tiek grožiui. Natūralus medus padeda gydyti žaizdeles, sumažinti gerklės skausmą, kai kurias alergijas. Meduje esantys antioksidantai apsaugo odos sveikatą bei jaunatviškumą. Be to, medus puikiai įsigeria, sustiprindamas ryšius tarp ląstelių gilesniuose odos sluoksniuose, jis netgi gali padėti kovoti su raukšlėmis.Medaus pH dažniausiai yra tarp 3.2 ir 4.5. Tai reiškia, jog medaus pH neleidžia susidaryti įvairioms bakterijoms, kurios apsunkintų mūsų odą ir užkimštų poras. Mūsų odai tiesiog labiau patinka žemas pH ir lengvos rūgštinės medžiagos. Medus sumažina uždegimines reakcijas ir yra paturtintas antioksidantais, tad suteikia būtiną priežiūrą.Jeigu būsite nuoseklūs ir reguliariai naudosite medų, visų šių komponentų dėka aknė turėtų sumažėti ar net visai išnykti. Medumi galite šveisti veido odą. Jeigu jis kietas, mažos dalelės gerai pašalins negyvas odos ląsteles.

Natūralių Tailando žolelių šveitiklis ožkos pieno pagrindu 100g
6 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.