Liumei Bioherbs veido kremas Moringa 20ml iš Tailando

24,50 €
Su mokesčiais

Lengvos tekstūros veido kremas moringų aliejaus pagrindu, yra skirtas visų tipų odos priežiūrai. Tai išskirtinis, natūraliai pačios gamtos subalansuotas reikalingiausių odai mineralų, vitaminų bei rūgščių derinys. Gydo, maitina, švelniai, bet efektyviai minkština, drėkina, saugo nuo žalingo aplinkos poveikio bei kenksmingų UV spindulių, bei nepalieka riebių žymių. Naudojamas tiek dienai, tiek ir nakčiai.

Kiekis

Lengvos tekstūros veido kremas moringų aliejaus pagrindu, yra skirtas visų tipų odos priežiūrai.  Tai išskirtinis, natūraliai pačios gamtos subalansuotas reikalingiausių odai mineralų, vitaminų bei rūgščių derinys. Gydo, maitina, švelniai, bet efektyviai minkština, drėkina, saugo nuo žalingo aplinkos poveikio bei kenksmingų UV spindulių, bei nepalieka riebių žymių. Naudojamas tiek dienai, tiek ir nakčiai.

Sudėtis išsamiai:

Aliejinė moringa (lot. Moringa oleifera) – moringinių šeimos daržovinis, dekoratyvinis, maistinis, pluoštinis, vaistinis medis, paplitęs atogrąžų Azijos regionuose. Moringos brandina ilgas ankštis, kuriose gausu sėklų, iš kurių spaudžiamas vertingas gelsvos spalvos beveik bekvapis aliejus, savo savybėmis žinomas ir plačiai naudojamas jau tūkstančius metų. Moringų aliejus (dėl sudėtyje esančios beheno sočiosios riebalų rūgšties angliškai dažnai vadinamas ben ar behn aliejumi, teigiama, kad šis pavadinimas gali būt kilęs iš persiško žodžio behen, etimologiškai susijusio su bahmano mėnesiu (vasariu), kada kasamos moringų šaknys), itin gausus mononesočiųjų riebalų rūgščių Omega-9, o taip pat polinesočiųjų riebalų rūgščių Omega-6 ir Omega-3, augalinių sterolių, vitaminų A, C, E, kalcio bei vario ir kitų antioksidantų, kurių dėka šis aliejus itin tinkamas kosmetikai, mat saugo odą nuo išsausėjimo, šerpetojimo, žalingų išorės veiksnių (UV spindulių, užterštumo, tabako dūmų, streso ir pan.), skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, padeda atitolinti odos glebimą, raukšlėjimąsi ir palaiko normalias odos ląstelių funkcijas. Jame yra 4 kartus daugiau kolageno negu morkų sėklų aliejuje, kas itin gerai atstato odos kolageno lygį, dėl ko sumažėja raukšlės. Šis aliejus vitamino C turi 7 kartus daugiau nei apelsinai, kalcio - 4 kartus daugiau nei pienas, vitamino A - 4 kartus daugiau nei morkos, proteinų - 2 kartus daugiau nei pienas, kalio - 3 kartus daugiau nei bananai! Moringų aliejus pasižymi minkštinančiomis, drėgmę sulaikančiomis, maitinančiomis, drėkinančiomis, apsauginį odos sluoksnį atkuriančiomis, glotninančiomis savybėmis: itin minkština ir maitina išsausėjusią odą ir padeda sulaikyti drėgmę; puikiai drėkina sausas ir šerpetojančias lūpas; tinka dermatito, egzemos ar psoriazės pažeistos odos priežiūrai; jaunina ir suteikia švytėjimo papilkėjusiai, pavargusiai bei senstančiai odai; sudėtyje esantys antioksidantai padeda atitolinti senėjimo procesus ir saugo nuo žalingo aplinkos poveikio (ypač kenksmingų UV spindulių poveikio); gali padėti išlyginti smulkias raukšleles; dėl priešuždegiminių bei antiseptinių savybių padeda greičiau užgyti smulkioms žaizdelėms, įpjovimams, įtrūkimams, nudegimams ir kamuojant įvairioms odos infekcijoms;

Godži uogos yra „Licium barbarum“ (dygliuotojo ožerškio) vaisiai ir  auga daugiausia Azijoje ir Pietryčių Europoje. Sakoma, kad jos yra ilgaamžiškumo, grožio, sveikatos ir jaunystės vaisius. Uogose esantis vitaminų, mineralų ir amino rūgščių kiekis yra šešis kartus didesnis nei bičių žiedadulkėse. Geležies yra 15 kartų daugiau nei mėsoje ar špinatuose. 500 kartų daugiau vitamino C nei apelsinuose ir citrinose.Godži uogose yra daug linolo rūgšties, ir didelis germanio kiekis, tai elementas, kuris, kaip sakoma, gali užmušti net vėžį. Džiovintas uogas šiais laikais galima įsigyti daug kur, tačiau išvardintas savybes turi tik švieži vaisiai. Deja, sunku ilgą laiką išlaikyti vaisių šviežią, todėl kremo sudėtyje yra grynas uogų sulčių ekstraktas, kuris poveikis veido odai, panašus kaip ir  šviežiai skintų vaisių. Goji uogų ekstraktas stabdo ląstelių senėjimo procesus ir normalizuoja jų funkciją. Didelis vitaminų ir mineralų asortimentas prasiskverbia į giliausius odos sluoksnius, tuo sustiprindamas kremo efektyvumą. Uogose esančios amino rūgštys turi galingas antioksidacines savybes. Dėl to aktyvus kremo poveikis trunka net 24 valandas. Amino rūgštys veikia kaip kempinė, kuri stabdo transepiderminį vandens praradimą, ir taip užtikrina gilesnį odos drėkinimą ir stabdo raukšlių atsiradimą. Saugo nuo žalingo UV spindulių poveikio ir aktyvina natūralią kolageno gamybą, gražina odai elastingumą ir jaunatviškumą.

Šalto spaudimo sezamų aliejus turi specifinį sezamui būdingą švelnų skonį ir kvapą, kuris kiek primena riešutus. Apie 42% nerafinuoto sezamų aliejaus sudaro polinesočiosios riebiosios rūgštys omega-6 (linolio), 40% mononesočiosios, apie 15% sočiosios, alfa ir gama tokoferoliai, fenolis (sezamolis), lignanai, lecitinas, fitosterolis. Tai geras vitamino E šaltinis - 100 g sezamų aliejaus yra maždaug 80-90 mg gama-tokoferolio, o tai sudaro 7 rekomenduojamas vitamino E paros normas. Šalto spaudimo sezamų aliejus turtingas įvairiais augaliniais steroliais - daugiausiai turi beta-sitosterolio (~ 60 mg/100g), kampesterolio (10-20 mg), stigmasterolio (~5 mg), Δ-avenasterolio (~7 mg). Augaliniai steroliai turi įrodytą poveikį mažinti cholesterolio kiekį kraujyje.Taip pat jame yra vitamino A ir B grupės vitaminų kompleksas, mikroelementų: magnio, cinko, vario, kalcio, geležies. Sezamų aliejus tinka visų tipų odai, bet ypač sausai. Gerai drėkina, minkština odą, aprūpina ją naudingomis medžiagomis, yra geras antioksidantas. Dėl antioksidantų gausos gali padėti sumažinti smulkias raukšleles ir ilgiau išlaikyti jaunatvišką odą. Sezamų aliejus naudingas gydant įvairius odos sutrikimus, pvz., psoriazė, egzema. Naudojamas ir spuogų gydymo prevencijai, nes turi sutraukiančių savybių. Suteikia odai sveiko spindesio. Vasarą sezamų aliejus yra vienas iš naudingesnių. Jis gerai drėkina, turi antioksidacinių bei apsauginių nuo saulės savybių, tuo pačiu skatina odos savaiminį įdegį. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad aliejų apsauga nuo saulės yra mažesnė nei mechaninių ar cheminių saulės filtrų. Sezamų aliejumi galima teptis visą kūną tiek prieš saulės vonias (geriausia kartu su natūraliu kremu nuo saulės su mechaniniu filtru), tiek po jų. Taip oda bus apsaugota nuo žalingo saulės bei aplinkos poveikio ir mažiau sudirgs. Sezamų aliejus padeda greičiau atsinaujinti odos ląstelėms.

Šilkmedžio uogų ekstraktas kremo sudėtį papildo  naudingų mikroelementų tokių kaip, kalis, kalcis, fosforas, geležis, silicis, siera bei baltymų ir angliavandenių gausa.

Natūralus nerafinuotas kokoso aliejus yra laikomas vienu geriausiu natūraliu ingredientu veido ir kūno kremams, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą. Be to, nerafinuotas kokosų aliejus: Sumažina žalojantį UV spindulių poveikį - užkerta kelią senėjimą sąlygojančių laisvųjų radikalų susidarymui odoje ir apsaugo nuo jų poveikio. oda mažiau vysta. padeda išvengti nemalonių odos senėjimo reiškinių. subalansuoja odos riebumą/sausumą

Titano Dioksidas (titanium dioxide) – tai yra vienas iš svarbesnių susėtinių dalių mineralinėje kosmetikoje. Jis apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių SPF 15, atspindi šviesą bei puikiai pasidengia ant odos.

Liumei Bioherbs veido kremas Moringa 20ml
3 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.