Skystas kolagenas „ Collagen Blue Ozean“ Booster iš Tailando Madame Heng 30ml

20,00 €
Su mokesčiais

Jūrų gyliai slepia neįkainojamas odos grožio paslaptis, o mes šias paslaptis atskleidžiame jums mūsų unikaliame giliavandenių dumblių kolageno serume iš Madame Heng. Šios jūros dovanos pripildo odą gyvybine jėga. Kolagenas, kuris yra šio serumo pagrindas, padeda atkurti odos elastingumą, išlygina raukšles ir suteikia jaunatvišką išvaizdą. Hamamelio ekstraktas suteikia serumui švelnumo ir kovoja su uždegimais, sutraukia poras, naikina randus ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio.  Phormidium persicinum yra mikroorganizmas, kuris prisideda prie odos atsinaujinimo ir drėkinimo, suteikdamas jai sveiką švytėjimą. Kolageno serumas iš Madame Heng tai ne tik kosmetikos gaminys, tai kelionė į jūrų gilumą, kur jūros grožis saugo jūsų odą nuo laiko poveikio.

Kiekis
Išparduota


Papildymas atvyks birželio 21-25 dieną.

Unikali kolageno serumo formulė pašalina brandžios odos praradimus, lygina mimikos raukšles, intensyviai drėkina ir suteikia odai stangrumo. Net plastinės operacijos požymius sumažina iki minimumo, sutraukia poras ir lygina odos paviršių. Puiki kasdieninė pagalba pavargusiai, pažeistai, dehidratuotai ir laiko tėkmės paženklintai odai. Madame Heng kosmetinio preparato paslaptis - giliavandenis dumblių kokteilis, kuris sudarytas iš mėlynųjų mikro dumblių (Phormidium Persicinum) ir rudųjų dumblių (Laminarii Digitata). Šie dumbliai, pasižymi maistingomis savybėmis, mineralais ir baltymais, sudaro harmoningą junginį, kuris drėkina, maitina ir ramina odą. Be to, Hamamelio ekstrakte yra galo rūgšties, kuri veikia prieš virusus ir grybelius, ir išnaudoja savo didžiulį antioksidacinį poveikį, apsaugodama odą nuo streso.

Unikali serumo formulė su jūros kolagenu intensyviai veikia odą, atstato jos jaunumą ir suteikia jai švytėjimo efektą. Jūros lobiai suteikia grožio ir jaunystės jausmą, o oda ir plaukai tampa stipresni ir blizgesni. Tai ne tik odos priežiūra, tai gyvybės šaltinis jūsų odai ir kūnui. Nepamirškime, kad mūsų kūnas yra susijęs su jūra. Jūros vandenyje esančios gėrybės maitina odą, o kosmetinės procedūros su jūriniais elementais padeda normalizuoti odos ląstelių funkciją. Tai yra natūralus ir efektyvus būdas pasirūpinti savo oda, ir mūsų produktas yra šio proceso dalis.

Naudojimas: paskirstykite serumą ant švarios, sausos arba šiek tiek sudrėkintos veido ir dekoltė srities, ir jūsų oda atgis ir atrodys žaviai. Šis serumas tinka visiems odos tipams bei visoms amžiaus grupėms, ir gali būti naudojamas vienas arba kartu su kitais odos priežiūros produktais. Juo taip pat galima papildyti plaukų kondicionieriaus, kaukes ar plaukų dažus tam, kad jūsų plaukai būtų sveiki ir spindintys.

Tiems kurie domisi išsamiau:

Kolagenas yra puikus baltymas, jau gana seniai naudojamas kovai su fiziniais senėjimo požymiais: nuo raukšlelių iki sąnarių skausmo. Kolageną rasite daugelio produktų, skirtų kovai su senėjimu, sudėtyje. Pats terminas yra kilęs iš graikų kalbos žodžių „kolla“, reiškiančio „klijus“, ir „genos“, reiškiančio „gaminti“. Taigi kolagenas tarytum suklijuoja audinius ir ląsteles, jungia juos į vieną bendrą visumą. Kolagenas sudaro net apie trečdalį visų žmogaus organizme pagaminamų baltymų. Jis yra nepamainomas sužalotų ir žuvusių ląstelių atsinaujinimui. Mūsų organizme jis gaminamas natūraliai (tam labai padeda vitaminas C), tačiau senstant jo gamybos apimtys mažėja, kolagenas praranda elastingumą, ląstelės atsinaujina ir dauginasi gerokai lėčiau. Būtent todėl atsiranda raukšlelės, plaukai tampa silpnesni, trapesni, pasireiškia sąnarių skausmai. Maždaug sulaukus 30-ies, kūnas būna netekės jau apie 15 procentų turėto kolageno, todėl tikslinga susirūpinti organizmo papildymu šiuo baltymu ir kolageno gamybos skatinimu. Tam tikri mitybos ypatumai ir gyvenimo būdo veiksniai suponuoja gerokai greitesnį kolageno gamybos lėtėjimą, pavyzdžiui:

  • Per didelis suvartojamo cukraus kiekisCukraus poveikis odai yra žalingas, jis skatina smulkių raukšlelių atsiradimą.
  • Rūkymas. Jis skatina kraujagyslių susitraukimą, įskaitant ir tų, kurios maitina išorinius odos sluoksnius. Natūralu, kad dėl to odoje sumažėja deguonies ir maistinių medžiagų, todėl padidėja raukšlių atsiradimo rizika.
  • Miego stoka. Juk pastebite po prasto nakties miego tamsius ratilus po akimis, paburkusius paakius? Miegas – geriausias metas organizmui atkurti audinius ir ląsteles.
  • Nesaikingas lepinimasis „saulės voniomis“. Kenksmingas saulės poveikis skatina kolageno skaidulų irimą, dėl ko oda praranda elastingumą, sausėja ir raukšlėjasi. Kenkia ne tik tiesioginė saulė, bet ir soliariumai.
  • Nepakankamas išgeriamo vandens kiekis. Stokojant vandens organizme ląstelės silpsta, kolagenas kietėja, tampa trapus, todėl atsiranda smulkių raukšlelių.

Iš jūros produktų gaunamas kolagenas gali būti naudingas įvairių odos medicininių problemų sprendimui. Šie produktai dažniausiai yra pagaminti iš jūros žuvų ar dumblių išgaunamo kolageno. Pagrindinės iš jūros produktų gaunamo kolageno savybės:

  • Su amžiumi susijusių odos pokyčių ir raukšlių atsiradimo stabdymas: Iš jūros produktų gaunamas kolagenas yra turtingas I tipo kolagenu, kuris yra labiausiai paplitęs odoje ir svarbus išlaikant odą tvirtą ir elastingą. Senėjant, kolageno gamyba mažėja, o tai sukelia raukšlių ir smulkių linijų odos paviršiuje atsiradimą. Naudojant jūros dumblių kolageno produktus, galima atkurti kolageno kiekį odos sluoksniuose, sumažinti raukšlių kiekį bei gylį ir taip skatinti odos jaunystės grįžimą.
  • Odos stangrinimas bei patempimas: Kolagenas suteikia struktūrinį palaikymą odai, padedant jai išlikti tvirtai ir pakeltai, o trūkumas sukelia odos nusileidimą bei suglebimą, ypač skruostų, paakių ir kaklo srityse. Iš jūros gaunamo kolageno produktai- papildai, serumai ir kremai, gali padėti pagerinti odos elastingumą ir tvirtumą bei išspręsti odos suglebimo problemas. Medicininės procedūros, tokios kaip kolageno injekcijos, gali laikinai užpildyti šias raukšles ir suteikti lygesnį odos paviršių.
  • Randų ir žaizdų šalinimas: Kolagenas yra svarbi odos natūralaus žaizdų gijimo proceso dalis. Iš jūros gaunamas kolagenas yra naudojamas medicininiuose tvarsčiuose ir kremuose, siekiant skatinti efektyvesnį žaizdų gijimą ir norint suformuoti lankstų randą, atstatyti pažeistas vietas, bei sumažinti randų kietumą bei dydį, ypač po chirurginių procedūrų ar traumų.
  • Saugo ir atstato nuo UV spindulių: Saulės ultravioletiniai (UV) spinduliai pagreitina kolageno skilimą odoje, sukeliant ankstyvą odos senėjimą, saulės pigmentines dėmes, ir elastingumo praradimą. Iš jūros gaunami kolageno produktai gali padėti atkurti nuo UV žalos nukentėjusią odą ir apsaugoti ją nuo tolesnės žalos.
  • Spuogų (Aknės) randų šalinimas: Iš jūros gaunamo kolageno regeneracinės savybės gali pašalinti po spuogų likusių randų išvaizdą skatindamas nuolatinį odos atsinaujinimą. Gali būti naudojamas kaip kremas, serumas arba integruotas į dermatologines procedūras tam, kad greičiau pavyktų pasiekti norimus rezultatus.
  • Egzemos ir dermatito šalinimas: Uždegiminės odos būklės, tokios kaip egzema ir dermatitas, gali pažeisti odos kolageno struktūrą. Iš jūros gaunami kolageno produktai palaiko nuolatinį kolageno atstatymą ir apsauginę odos barjero funkciją ir padeda valdyti šiuos uždegiminius procesus.
  • Kuperozės šalinimas: Kolageno palaikymas gali būti naudingas tiems, kurie kenčia nuo paviršinių išsiplėtusių kapiliarų, odos būklės, kuriai būdingas odos paraudimas ir paviršiuje matomos kraujagyslės. Sustiprinant odos kolageno struktūrą, galima sumažinti paraudimą ir pagerinti bendrą odos toną.
  • Hidratacija ir drėkinimas: Iš jūros gaunami kolageno produktai pasižymi puikiomis drėkinimo savybėmis, efektyviau padeda kovoti su odos sausumu ir dehidratacija.

Pirštuotoji laminaria (lot. Laminaria digitata) dažniausiai vadinama ruduoju dumbliu ir yra jūros dumblių rūšis, priklausanti smulkiajai jūros dumblių (Phaeophyceae) klasei. Šis dumblis yra labai didelis, su plačiais rudais lapais, kurie gali siekti net iki 4 metrų ilgio. Dėl savo išvaizdos jis kartais vadinamas "irklele" nes yra panašus į irklą. Ši rūšis naudojama įvairiems tikslams, net tokiems kaip maistas, bei ūkio ir pramonės srityse, kur yra naudojama kaip trąša bei medžiaga stiklo gamybai. Tačiau dažniausiai Pirštuotosios laminarios ekstraktas naudojamas odos priežiūros produktuose ir būtent dėl šių savybių:

• Iš Pirštuotos laminarijos dumblių gaunamas ekstraktas yra turtingas maitinamosiomis medžiagomis, tokiomis kaip baltymai, peptidai, amino rūgštys, mineralai (įskaitant ir geležį), vitaminai A, D, E, ir K. Be to, jame yra trigliceridų, kurie padeda odai išlaikyti drėgmę. Karotinoidai, esantys šiame ekstrakte, padeda apsaugoti odą nuo žalingų UVA ir UVB saulės spindulių poveikio, bei atstatyti jau padarytą žalą.

• Pirštuotos laminarijos ekstrakte taip pat yra jodas, kuris turi antiseptines savybes, padedančias nuraminti odą ir naikinti bakterijas. Be to, šiame ekstrakte gausu antioksidantų, kurie gali apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, kurie sukelia ankstyvą odos senėjimą ir padeda išvengti raukšlių atsiradimo.

• Pirštuotos laminarijos ekstraktas naudojamas daugelyje odos priežiūros produktų, siekiant pagerinti odos būklę, suteikti drėgmės ir apsaugoti ją nuo laiko poveikio. Tai natūrali ir naudinga sudedamoji dalis daugelyje odos priežiūros produktų.  

Sodinio Hamamelio (Lot. Hamamelis Virginiana) ekstrakto sudėtyje yra daug junginių, turinčių stiprių priešuždegiminių savybių, įskaitant galo rūgštį (galo rūgštis veikia virusus ir grybelius. Taip pat ji turi antioksidacinį poveikį, todėl apsaugo audinius nuo oksidacinės įtampos- streso. Nustatyta, kad ši rūgštis citotoksiškai veikia taninus ir vėžines ląsteles, bet nežaloja sveikų). Jame taip pat yra antioksidantų, kurie padeda išvengti plačiai paplitusių uždegimų ir neutralizuoti laisvuosius radikalus. Todėl hamamelis naudingas gydant su uždegimu susijusias problemas, tokias kaip spuogai, egzema ar psoriazė. Tyrimai rodo, kad lokaliai naudojamas hamamelio ekstraktas gali veiksmingai sumažinti uždegimą ir padėti nuraminti odą. Augalas iki 27% slopina eritemą - odos paraudimą, kurį sukelia sužalojimai ar dirginimas, todėl gali padėti palengvinti jautrios ir sudirgusios odos būklę. Keletas pagrindinių hamamelio ekstrakto medicininių savybių odos priežiūrai:

Priešuždegiminės savybės: Hamamelio ekstraktas turi stiprių priešuždegiminių savybių dėl jame esančių junginių, tokių kaip galio rūgštis. Tai gali būti naudinga gydant odos būklę, susijusią su uždegimu, pvz., spuogai, egzema ar psoriazė. Hamamelis gali padėti sumažinti paraudimą, patinimą ir dirginimą.

Pavargusios ir dehidratuotos odos priežiūra: Hamamelio ekstraktas yra naudingas pavargusiai, dehidratuotai arba sausai odai. Jis gali padėti atkurti odos drėgmės balansą ir sumažinti sudirgimą.

Porų sutraukimas: Hamamelio ekstraktas tui savybių, kurios padeda sutraukti odos poras. Tai gali padėti sumažinti jų matumą ir išvengti porose susikaupiančių nešvarumų. • Antioksidacinės savybės: Hamamelis taip pat yra turtingas antioksidantais, kurie padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Tai yra svarbu prevencinių priemonių kontekste ir prisideda prie bendros odos sveikatos.

Galvos odos problemos: Hamamelio ekstraktas yra naudojamas kaip natūrali priemonė kovai su galvos odos problemomis, tokiomis kaip pleiskanos ir sausumas. Jis gali padėti nuraminti galvos odos sudirgimą ir sumažinti simptomus.

Nubrozdinimai ir randai: Nustatyta, kad hamamelis padeda sumažinti žaizdas ir randus. Jis turi gydomąjį poveikį, kuris gali prisidėti prie greitesnio odos atsinaujinimo po sužalojimų ar plastinių operacijų.

Pagalba sutrikus odos tekstūrai: Hamamelio ekstraktas gali prisidėti prie odos tekstūros pagerinimo. Jis gali padėti odai atrodyti glotnesnei ir sveikesnei.

Phormidium persicinum yra tarpinis mikroorganizmas tarp bakterijos ir dumblių, susijęs su Cyanophyceae šeima, iki šiol vadinamas mėlynai žaliais mikro dumbliais. Cyanophyceae pasirodė maždaug prieš 3,8 milijardo metų ir priklauso augalų rūšims, kurios prisidėjo prie molekulinio deguonies kaupimosi atmosferoje ir padėjo gyvybei toliau vystytis mūsų Žemėje. Pagrindinės mėlynųjų dumblių savybės: lėtina odos senėjimo procesus, saugo ląstelių DNR, slopina ląstelių nykimą, didina veido homogeniškumą ir skaistumą, gerina odos tekstūrą.

Papildomos sudėtinės serumo dalys: vanduo, Metilsotiazolinonas (konservantas, saugo kosmetikos priemones nuo grybelių ir bakterijų. Dažniausiai jis sutinkams šampūnuose ir kremuose nuo saulės bei šlapiose servetėlėse), Chlorfenesinas (saugus konservantas), kvapai

Skystas kolagenas „ Collagen Blue Ozean heng

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.