Žaliosios arbatos kaukė skirta aknės gydymui iš Tailando "Madame Heng" 50g

13,90 €
Su mokesčiais

Natūrali kaukė sukurta žaliosios arbatos pagrindu ženkliai pagerina odos būklę, mažina veido bėrimus ir yra skirta kovai su spuogais ir inkštirais. Žaliosios arbatos, noni vaisių, kamparo aliejaus kompleksas turtingas antioksidantų, mikroelementų ir vitaminų mišinys, gelbstintis nuo įvairių odos proglemų. Kaukės pagalba švariai išvalomos poros, oda tampa švari, glotni ir nelieka sausumo ar riebalotumo pojūčio. Žaliosiosios arbatos sudėtyje esantys antioksidantai padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, sumažinti raukšles ir stiprina kapilių sieneles. Australijos arbatmedžio aliejus turi stiprų antiseptinių, priešgrybelinių ir antibakterinių savybių ir yra vartojamas mažinti, nudegimų ir uždegiminių ligų odoje paliktus pėdsakus, gelbsti esant bėrimams, valo ir dezinfekuoja žaizdas.

Kiekis
Išparduota


„Madame Heng“ natūrali miltelių kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu ir betodino moliu savo antibakterinių ir antiseptinių savybių dėka, ženkliai pagerina probleminės odos būklę ir yra rekomenduojama spuogų ir aknės gydymui. Priemonė turi valomąjį, gaivinamąjį ir raminamąjį poveikį, sutraukia poras, intensyviai mažina ryškų veido odos paraudimą ir švelniai pašalina negyvas odos ląsteles. Plataus spektro gydomojų augalų derinio dėka, žaliosios arbatos ekstraktas, tamarindas, arbatmedis, mangostanas, noni vaisių sultys, japoninis sausmedis, gvajava, gyvatės medis, kamelija, veido kaukė pasižymi itin stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Ypač rekomenduojama paaugliams, turintiems probleminę odą. Idealiausia kaukę naudoti būtų kartu su natūraliu gydomuoju muilu Acne clear soap (muilas nuo spuogų).

Naudojimas:

  • Kaukę reikia tepti ant nuvalytos švarios odos ir laikyti 15–20 minučių. Tepkite švelniais masažuojamaisiais judesiais.
  • Norėdami paruošti kaukę, paimkite 1 arbatinį šaukštelį miltelių ir sumaišykite su 2 arbatiniais šaukšteliais:
  • Sausai odai - su pienu ir medumi;
  • Riebiai odai - su citrinos sultimis galite pridėti nedidelį kiekį medaus;
  • Normaliai odai - su pienu ar natūraliu jogurtu.
  • Kaukę nuplaukite šiltu vandeniu.
  • Naudokite 1-2 kartus per savaitę.

Sudėtis išsamiai:

Žaliosios arbatos ekstraktas- Remiantis Šanchajaus universiteto mokslininkų atliktų tyrimų rezultatais nustatyta, kad žaliojoje arbatoje esantys polifenoliai ir polisacharidai yra naudingi ne tik organizmui iš vidaus, tačiau turi itin veiksmingą poveikį ir odai. Polifenoliai – stiprūs antioksidantai, ilgą laiką buvo dėmesio centre, tačiau tyrimai atskleidė ir kitą faktą! Pasirodo, polisacharidai, taip pat esantys žaliojoje arbatoje, geba daug geriau absorbuoti ir išlaikyti drėgmę nei polifenoliai. Rezultatai atspindėjo aiškią išvadą : kuo didesnė polisacharidų koncentracija tuo yra efektyvesnis drėgmės sugėrimas ir tuo ilgiau drėgmė išlaikoma ląstelėse. Šie procesai buvo aiškinami tokia hipoteze: hidroksilas, karboksilas ir kitos polinės grupės esančios polisachariduose gali sudaryti vandenilinį ryšį su vandens molekulėmis. Vadinasi, polisacharidai yra linkę prisijungti vandens molekules ir todėl odos ląstelės yra prisotinamos drėgme. Tačiau, polifenoliai lenkia polisacharidus UVA ir UVB spindulių sugėrime. Ultravioletinių spindulių poveikis odos biologiniams procesams ir imuninei sistemai lemia odos senėjimą, uždegimus ir karcinogenezę. Nors tik mažiau nei 7 procentai saulės spindulių yra ultravioletinėje srityje, o dar mažesnė dalis jų patenka ant žemės paviršiaus, šio kiekio pakanka, kad suaktyvintų pikto odos vėžio – melanomos vešėjimą. Į kovos lauką patekę polifenoliai negailestingai sugeria ultravioletinius spindulius ir sudaro apsauginį barjerą odai. Tyrimo metu atrastas ir kitas įdomus faktas : polisacharidai taip pat skatina fibroblastų dauginimąsi. O fibroblastai gamina kolageną ir elastines skaidulas, kurių kiekis yra ypatingai svarbus norint išsaugoti odą be raukšlių. Vadinasi, kosmetika su žaliąja arbata atstato odos drėgmės balansą ir sulėtina odos senėjimo procesus bei apsaugo nuo UV spindulių.

Tamarindas yra vaisius, populiarus Pietų Azijos, Šiaurės Afrikos ir Indijos maisto produktuose. Jis yra tokia vertinga prekė pasaulyje dėl daugybės mitybos komponentų, kurie daro didžiulę įtaką sveikatai. Sudėtyje yra didžiulis vitamino C kiekis, taip pat vitamių E ir B, kalcio, geležies, fosforo, kalio, mangano ir maistinių skaidulų. Toliau pateikiamos didžiausios tamarindo nauda vartojant išoriškai arba kaip maisto priedą:

  • Vienas iš unikalių junginių, kuriuos galima ekstrahuoti iš tamarindų arba gauti iš jo naudos, kai jis naudojamas kaip prieskonis, vadinamas hidroksicitriku (HCA). HCA yra susijęs su svorio mažėjimu, nes įrodyta, kad jis slopina fermentą organizme, kuris konkrečiai padeda išlaikyti riebalus.
  • Pakankamas geležies kiekis užtikrina tinkamą raudonųjų kraujo kūnelių kiekį organizme, kuris gali užtikrinti tinkamą įvairių raumenų ir veiklą ir reikalingą deguonies kiekį.Tamarindas yra idealus geležies šaltinis.
  • Tamarindas yra svarbus antioksidantų šaltinis, padedantis kovoti su vėžiu, sumažinant laisvųjų radikalų kiekį, kurie ir sukelia šią sunkią ligą.
  • Tamarindo sudėtyje yra vitaminų A, B, C, E ir K. Visi B grupės vitaminai yra būtini gliukozės, riebalų ir baltymų metabolizmui, bei padeda reguliuoti kūno streso hormonų gamybą, todėl gali sumažinti stresą ir padėti išlikti ramiems visą dieną.
  • Tamarindas turi aibę priešuždegiminių savybių, lengvina sąnarių skausmus, artritą, reumatines ligas ir podagrą. Tai taip pat mažina akių dirglumą, konjunktyvitą, akies baltymo raudonį.

Mangostano vaisių ekstraktas- Vaisių karalius, mangostanas, auga šalyse, kuriose yra atogrąžų klimatas ir jis yra labai populiarus visame pasaulyje. Mangostinų vaisiai brandina visžalį medį, kartais vadinamą Garcinia. Jei pastebėsite, gali būti skirtingi pavadinimo variantai - mangostaniniai, mangostaniniai arba netgi mangostaniniai, jie visi yra vienodai teisingi ir gali būti naudojami. Šis vaisius yra dviejų medžių veislių hibridas, kuris natūraliai išsivystė evoliuciniu būdu be žmogaus įsikišimo. Mangostanai, kaip ir daugelis kitų egzotiškų kolegų, yra turtingi įvairiais žmogaus naudingais elementais ir padeda išlaikyti imunitetą. Atskirai verta paminėti xantonų turinį - unikalias biologiškai aktyvias antioksidacines medžiagas, kurios yra mūsų kūno ląstelių skydas kovojant su laisvaisiais radikalais. Junginiai taip išsiskiria antimikrobiniu, antivirusiniu aktyvumu, turi įtakos grybams ir parazitams, užkerta kelią ląstelių mutacijoms. Vaisiuose yra A, B, C, E ir D grupių vitaminų, kurie turi teigiamą poveikį beveik visoms žmogaus organizmo sistemoms. Platus mineralinių medžiagų sąrašas mangostano plaušienoje daro jį ypač naudingu augančių vaikų ir paauglių organizmams. Jame yra svarbiausių mikroelementų, tokių kaip cinkas, fosforas, kalis, geležis, o vaisiuose gausu magnio. Be to, bendroje kompozicijoje randamas katechinas ir ksantonai. Pagrindinės mangostanų vaisių gydomosios savybės:

  • limfinės sistemos tobulinimas ir, bendros kūno būklės gerinimas ir peršalimo bei širdies ligų prevencija;
  • Vaisiaus sudėtis maitina visus kūno audinius, todėl jie išlieka patvarūs ir elasting;
  • teigiamas poveikis odai – natūrali apsauga nuo UV spindulių; Lėtina uždegiminių procesų eigą organizme, o naudojant reguliariai sustabdo visiškai;
  • Mangostanai taip pat naudojami odos ligoms gydyti, pavyzdžiui kovai su spuogais;
  • alergiškiems žmonėms mangostano naudojimas, neturint kontraindikacijų, sumažina alergijos išpuolių skaičių;
  • naudojama kaip priemonė, skirta sumažinti grybų sporų ir kitų patogenų aktyvumą žmonėms;
  • Natūraliai stimuliuoja kolageno sintezę, gerina odos būklę;
  • kai kurie mokslininkai padarė išvadą, kad mangostano vaisių sudėtis padeda kovoti su vėžinėmis ląstelėmis, todėl jjos sunyksta;
  • Dėl savo sudėties, mangostanai yra naudingi moterims PMS laikotarpiu, natūraliai gerina nuotaiką - tai itin svarbu šiuo laikotarpiu.

Arbatmedžio eterinis aliejus yra vienas vertingiausių ir labiausiai vertinamų aliejų. Jis išgaunamas iš pražangialapės mirtenės (Melaleuca alternifolia). Dar kitaip šis augalas vadinamas arbatmedžiu. Arbatmedis priklauso mirtinių šeimai. Jai priklauso ir gvazdikmedis, mirta, eukaliptas. Įdomiausia tai, kad arbatmedis tokį pavadinimą gavo tikrai ne todėl, kad iš jo gaminama arbata. Šis medis turi medžiagos - tanino. Kuomet rudenį medis meta lapus, juose esantis taninas vandenį nudažo arbatos spalva. Arbatmedis dažniausiai auga vandens telkinių pakrantėse. Tačiau yra ir kita pavadinimo istorija. Pasakojama, kad žymusis keliautojas Kukas dar 1770 metais išsilaipinęs Botaniko pakrantėse išvirė savo įgulai arbatos iš šio medžio lapelių. Laivo įgūla buvo išsekusi, o išgėrus šios arbatos jėgos sugrįžo. Arbatmedžio medis išauga net iki 7 metrų aukščio. Šis medis auga Australijoje, taip pat galima rasti ir Malaizijoje. Norintiems auginti arbatmedį svetur, tai taip pat įmanoma, kadangi jis nelepus ir lengvai prisitaiko prie aplinkos. Iš medžio išgaunamame eteriniame aliejuje slypi tokios veikliosios medžiagos, kaip terpenai, monoterpenai, terpenolis, diterpenai, cineolis. Arbatmedžio aliejus turi antibakterinių, priešuždegiminių savybių. Jis puikiai tinka kovai su įvairiomis ligomis, saugo nuo infekcijos plitimo, puikiai veikia imuninę sistemą, padeda sergant peršalimo ligomis, palengvina pūslelinės eigą, gydo spuoguotą odą, naudojamas nuo pleiskanų, net pėdų grybelio gydymui. Taip pat puikiai tinka mažoms žaizdelėms dezinfekuoti ir gydyti. Eterinis arbatmedžio aliejus padeda ne tik puoselėti grožį, bet ir mažinti dantenų uždegimą, skausmą ar net patinimus. 

Noni vaisių sultys savyje turi net septyniolika aminorūgščių rūšių iš mokslui žinomų dvidešimties iš jų net devynios yra gyvybiškai būtinos žmogaus organizmui. Pats žmogaus organizmas šių rūgščių negamina, jas gauname tik su maistu. Noni vaisių sudėtyje yra natūralūs augaliniai komponentai, Q10 ir vitaminas E. Dėl stiprių Noni sulčių antioksidacinių savybių pastoviai naudojant pastebimai pašviesėja strazdanos ir įvairūs patamsėjimai, sušvelnėja randų kontūrai. Padeda sumažinti smulkių raukšlelių kiekį ir atnaujina odos paviršių. NONI vaisių sudėtyje esančios AHA rūgštys yra puikus vitamino C šaltinis. Biologiškai veikūs fitonutrinas ir selenas intensyviai kovoja su laisvaisiais radikalais ir saugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio . Skopoletinas turi antialerginių savybių. Terpenai padeda regeneruoti ląstelėms bei aktyviai šalina toksinus. Noni sultyse taip pat gausu riebiųjų rūgščių. Polinesotieji riebalai padeda funkcionuoti ląstelės membranai, geriau pasisavinti maistines medžiagas bei šalinti toksinus. Pašalina odos sausumą ir šerpetojimą, mažina raudonį , dirglumą, niežulį, lygina ir atstato natūralų odos balansą.

Gvajavos lapų ekstraktas (Psidium Guajava leaf) - yra puikus vitamino K, A ir C bei vitaminų B grupės šaltinis. Joje yra daug mineralų, daug kalcio, magnio, kalio, fosforo, geležies, mažiau chloro ir sieros, vario ir mangano, cinko, selenao ir jodo. Dėl šios kompozicijos guava efektyviai padidina bendrą mūsų kūno tonasą, padeda stiprinti kaulų masę ir limfinę sistemą. Lapuose yra biologiškai aktyvių komponentų, galinčių kovoti su patogenais, reguliuoti gliukozės kiekį kraujyje ir netgi reguliuoti kūno svorį. Gvajavos lapų eterinio aliejaus sudėtyje yra cineolo, taninų, triterpenų, flavonoidų, dervos, eugenolio, obuolių rūgšties, riebalų, celiuliozės, chlorofilo, mineralinių druskų ir daugelis kitų mineralinių medžiagų . Gvajavos pasėliai yra auginami Azijoje, Egipte, Havajuose, Floridoje Palestinoje ir kt. "Psidium" gentis apima maždaug 150 rūšių mažų medžių ir krūmų, kuriuose tik 20 rūšių veda valgomuosius vaisius, o likusieji yra laukiniai ir vaisių kokybė prastesnė. Gvajava yra fitoterapinis augalas, naudojamas liaudies medicinoje, kuris, kaip manoma, turi aktyvių komponentų, padedančių gydyti ir valdyti įvairias ligas. Daugelis augalo dalių tradicinėse medicinoje buvo naudojamos tokioms ligoms kaip maliarija, gastroenteritas, vėmimas, viduriavimas, dizenterija, žaizdos, opos, danties skausmas, kosulys, gerklės skausmas, uždegiminės dantenos ir daug kitų. Remiantis oficialiai atliktų antibakterinių tyrimų duomenimis, gvajavos lapų metanolio ir etanolio ekstraktai parodė savo slopinančią veiklą prieš gramteigiamas bakterijas (Escherichia coli ir Salmonella enteritidis).

Clinacanthus Lindau arba “Clinacanthus Nutans”- (lot. Clinacanthus siamensis), retas, aukštas išsišakojusio krūmo pavidalo atogrąžų augalas iš Akantinių augalų šeimos dar kartais vadinamas ir gyvatės medžiu. Jis turi ilgus, smailius galus, lancetiškus lapus, daugybę raudonų žiedų, susitelkusių masyviuose žiedynuose. Plačiai paplitęs Kinijos pietuose, Indokinijoje, Tailande, Vietname, Rytų medicijoje gydymui naudojamos visos augalo dalys, bet džniausia dideli lapai. Clinacanthus siamensis augalo pagrindu gaminami tepalai, purškalai, balzamai, aerozoliai, kosmetikos gaminiai, skirti išoriniam naudojimui. Clinacanthus gaminamas ir arbatų, nuovirų bei kapsulių pavidalu. Rytų liaudies medicinoje naudojamas norint atsikratyti įvairių odos ligų: uždegiminių procesų, alerginių apraiškų, egzemos, aknės, juostinės pūslelinės, psoriazės. Dėl savo stiprių antibakterinių savybių plačiai naudojamas kosmetologijoje. Kosmetiką papildžius Clinacanthus siamensis, sumažėja odos dirglumas, alerginės reakcijos, bėrimai, spuogai ir uždegimai, puikiai dezinfekuojamos žaizdos ir skatinamas greitesnis jų gijimas. Augalų ekstraktas taikomas herpeso gydymui, apsaugo nuo bakterinio ir virusinio pobūdžio uždegimų, mažina patinimus ir niežulų įkandus vabzdžiams. 

Sausmedžio žiedų ekstraktas gaunamas iš valgomų lonicera japonica arba japoninio sausmedžio žiedų. Jų gimtinė yra Kinija, Japonija. Augale yra sekoiridoidinių glikozidų, tokių kaip loniceracetalides ir B, saponinų loniceroside A, B ir C; fenolio sudedamosios dalys - hiperozidas, kavos rūgštis ir chlorogeno rūgštis; flavonoidai, tokie kaip luteolinas, chrizinas, prokatechoinė rūgštis ir kt. Aktyvios ekstrakto sudedamosios dalys dažniausiai veikia antimikrobiškai ir panašiai kaip konservantai. Daugelį metų Japonijoje ir kitose Rytų Azijos šalyse jis naudojamas kosmetiniams tikslams. Turi stiprų antioksidacinį ir senėjimą stabdantį poveikį odai. Natūralus antioksidantas veikia kaip skydas, saugantis odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos ir žalingo aplinkos poveikio. Palaipsniui nyksta raukšlės ir raukšlės. Ekstraktas gali būti naudojamas uždegimo kamuojamai ir jautriai odai. Japoninio sausmedžio ekstraktas drėkina ir stiprina sausą odą ir suteikia jai atsparumą įvairiems aplinkos dirgikliams.

Gydomasis laukinis imbieras (lot. Zingiber cassumunar ), kuris pasižymi skausmą malšinančiu, maitinančiu, stiprinančiu ir regeneruojančiu poveikiu. Laukinio imbiero aliejuje yra iki 70% zingibereno, o taip pat kamfeno, cineolio, biseboleno, borneolio, citralio, linalolio, vitaminų C, B1, B2, A ir nepamainomų amino rūgščių. Eterinis imbiero aliejus pasižymi antiseptiniu, antioksidantiniu,nuskausminamuoju poveikiu. Padeda, esant peršalimo susirgimams, susikaupus uždegiminiams skysčiams plaučiuose, skaudant galvai ir dėl raumenų įtempimo. Valo ir sutraukia poras, pašalina uždegimines reakcijas. Pašalina edema (skysčių kaupimąsi organizmo audiniuose), gerina sąnarių lankstumą, puikiai padeda esant nudegimams.

Ciberžolė natūraliai auga Pietų Azijoje. Ciberžolė jau labai seniai naudojama Ajurvedos medicinoje kaip ypatingai stiprų priešuždegiminį poveikį turintis vaistinis augalas. Ciberžolė savo sudėtyje turi kurkuminoidų, taip pat eterinių aliejų (pvz., turmerono ir zingibereno), cukrų, baltymų, dervų, kalio, natrio, geležies, magnio, lipidų, monosočiųjų ir polinesočiųjų riebalų, vitaminų A, C ir D. Iš šio augalo šakniastiebių gaunami specialūs milteliai, dar kitaip vadinami kurkuma. Ciberžolė jau labai seniai naudojama Ajurvedos medicinoje kaip ypatingai stiprų priešuždegiminį poveikį turintis vaistinis augalas. Kukurmino priedas naudojamas gydant paralyžių, traumas, sumušimus, esant avitaminozei, raumenų ir sąnarių skausmams. Gerina kraujotaką, atstato raiščius ir sausgysles, pašalina vandens susikaupimą audiniuose, esant pakenktam kepenų darbui, pagerina diabetikų kojų stovį.

Žaliosios arbatos kaukė Madame Heng

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.