Naktinis kremas CAVIAR su juodąja ikra iš Tailando "MISTINE" 30ml

19,89 €
Su mokesčiais

Sibirinio eršketo ikrai – ne tik delikatesas, bet ir labai vertingas produktas: juose yra visas rinkinys amino rūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Naktinis  regeneruojantis kremas CAVIAR, pagamintas šio unikalaus produkto pagrindu ir  padeda sugrąžinti laiką atgal. Šios priemonės formulėje sujungti iš tikrųjų unikalūs komponentai. Jų veikimas padeda nualintai, pavargusiai odai sintetinti kolageno gamybą – svarbaus baltymo, nuo kurio priklauso jos jaunystė , stangrumas, lygumas ir sveika išvaizda.  Pagrindinė veiklioji medžiaga, juodųjų ikrų ekstraktas , turintis turtingą naudingų medžiagų kompleksą: A, C, E, D ir B grupės vitaminai, polinesočiosios riebalų rūgštys, proteinai ir mikroelementai, kurie stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Oda greitai atgauna tonusą ir tampa lygi.

Kiekis
Išparduota


Sibirinio eršketo ikrai – ne tik delikatesas, bet ir labai vertingas produktas: juose yra visas rinkinys amino rūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Naktinis  regeneruojantis kremas CAVIAR, pagamintas šio unikalaus produkto pagrindu ir  padeda sugrąžinti laiką atgal. Priemonės formulėje sujungti iš tikrųjų unikalūs komponentai. Jų veikimas padeda nualintai, pavargusiai odai sintetinti kolageno gamybą – svarbaus baltymo, nuo kurio priklauso jos jaunystė, stangrumas, lygumas ir sveika išvaizda. 

Pagrindinė veiklioji medžiaga, juodųjų ikrų ekstraktas , turintis turtingą naudingų medžiagų kompleksą: A, C, E, D ir B grupės vitaminai, polinesočiosios riebalų rūgštys, proteinai ir mikroelementai, kurie stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Jų dėka oda greitai atgauna tonusą, o gausiai drėkinama tampa lygi. Vertingų mineralų ekstraktai pašalina toksinus ir ilgam apsaugo nuo agresyvaus ir kenksmingo aplinkos poveikio. Mineraliniai ekstraktai gaunami smulkinant akmenis iki molekulinės struktūros ir toliau specialių reagentų pagalba išskiriant naudingus elementus. Kremo sudėtyje esančių retų MISTINE ikrų dėka, oda gauna ne tik vertingą kokteilį retų maitinančių medžagų, bet ir pradeda  kolageną gaminti savarankiškai. Pastebimai sumažina raukšlių kiekį, tiesina ir regeneruoja odos paviršių. Malonaus kvapo kremas, suteikia švytinčios, elegantiškos ir prižiūrėtos odos įspūdį. Papildomas privalumas – priemonė nepalieka ant odos blizgesio, riebių ir limpančių pėdsakų, greitai įsigeria.

Sudėtis išsamiau:

Glikoproteinai - Arkties ledyne aptiktų proteobakterijų fermentas, stimulioja kolageno gamybą odoje ir pašalina smulkius uždegimus. Skatina ląstelių augimą ilgalaikiam odos atsinaujinimui, taip kovodami su aplinkos taršos sukeltais odos pažeidimais. 71% vartotojų pastebėjo akivaizdų pigmentinių dėmių sumažėjimą po 6 savaičių naudojimo. 

Malachito ekstraktas - galingas antioksidantas, efektyviai šalina toksinus. Jo sudėtyje yra ypatingas vario kompleksas. Didina glutationo reduktazės (pagrindinio ląstelių antioksidanto) aktyvumą, saugo odos ląsteles nuo oksidacinio streso, detoksikuoja.

Rodochrozito ekstraktas - tai išskirtinis marganco kompleksas, saugantis odą nuo streso ir senėjimo. Saugo fibroblastus – ląsteles formuojančias kolageną, nuo kurio priklauso odos apsauga ir jaunystė, neleidžia senti, būtinas gemoglobino, baltymų, angliavandenių ir lipidų sintezei. Palaiko imuninę odos sistemą.

Smitsonito ekstraktas -  ypatingas cinko kompleksas, apsaugantis DNR. Turi stiprų antibakterinį ir raminantį poveikį, padeda pašalinti toksinus ir sunkiuosius metalus. Kovoja su odos senėjimu, dovanoja jai jaunystę šviežumą ir grožį, neutralizuoja ultravioletinių spindulių poveikį.

Pseudoalteromono fermento ekstraktas (peptidas) - Peptidai yra baltymų fragmentai sudaryti iš amino rūgščių junginių ir sujungti peptidinėmis jungtimis. Jie gali būti sudaryti iš trumpų arba ilgų amino rūgščių grandinių. Peptidai yra visų organizmų komponentai, jų yra baltymuose ir fermentuose. Į peptidų formavimąsi yra įtrauktos net 20 amino rūgščių, kurios gali sudaryti daug skirtingų jungčių. Yra išskiriamos tokios peptidų rūšys: oligopeptidai, polipeptidai ir makropeptidai. Oligopeptidai yra gana trumpos amino rūgščių grandinės susidedančios iš iki 10 – ies amino rūgščių jungčių. Polipeptidai turi 10 – 100 amino rūgščių jungčių, o molekulės, kurios turi daugiau nei 100 amino rūgščių jungčių yra vadinamos makropeptidais ir yra geriau žinomos kaip baltymai. Du iš geriausiai žinomų baltymų yra kolagenas ir elastinas, kurie yra mūsų kūno ir odos natūralios sudedamosios dalys. Šios medžiagos yra naudojamos medicinoje ir dermatologijoje, nes yra žinoma, jog tirpus kolagenas skatina tarpląstelinius procesus, greitina žaizdų gijimą ir savaiminį odos epitelio atsinaujinimą. Taigi, jis stimuliuoja audinių atsinaujinimą ir makromolekulių formavimąsi. Todėl, nenuostabu, jog dar 1970 m. tirpus kolagenas buvo pradėtas naudoti kosmetikos produktuose. Šie peptidai yra didelės molekulinės masės makromolekulės ir todėl negali prasiskverbti giliai į odą, tačiau turi lengvą stangrinantį poveikį odos paviršiui ir itin gerai sulaiko vandenį.

Saulėgrąžų sėklų aliejus neabejotinai yra išgaunamas iš jau minėtų saulėgrąžų sėklų. Nors dažniausiai pastarasis naudojamas virtuvėje – gaminant maistą, neretai pasirenkamas ir kosmetikos priemonėms, būtent dėl jo minkštinamųjų savybių. Saulėgrąžų sėklų aliejus laikomas vienu sveikiausių ingredientų rūpinantis savo odos bei plaukų būkle. Saulėgrąžų sėklų aliejus, kaip ir pačios saulėgrąžų sėklos, turi daug naudingų medžiagų. Iš jų verta išskirti linolo rūgštį, kurios šis aliejus turi daugiausia. Be jos, saulėgrąžų aliejuje yra daug vitaminų A, E, D, taip pat karotinoidų, lecitino, oleino bei palmitino rūgščių. Tiek pačios saulėgrąžos, tiek jų aliejus padeda odą išlaikyti sveiką, švytinčią, jauną ir tinkamai drėkinamą. Jis puikiai odą ramina bei regeneruoja. Bus itin naudingas sudirgusiai odai. Negana to, saulėgrąžų sėklų aliejus gali padėti greičiau gyti odos žaizdelėms. 

Vitaminas E (tokoferolis) ­– nepaprastai galingas antioksidantas. Jis yra vienas iš ląstelių membranas saugančių komponentų. Jo pagrindinė užduotis – nukenksminti ir pašalinti laisvuosius radikalus, kol jie mums dar nepakenkė. Vitamino E mes gauname su maistu, jo gausu riešutuose, sėklose, aliejuje, vaisiuose bei daržovėse, taip pat jis įsisavinamas per odą. Todėl vitamino E vaidmuo kosmetologijoje yra labai svarbus. Tai mūsų odos jaunystės šaltinis – jis puikiai veikia prieš odos senėjimą. Vitaminas E įeina į daugelio priešraukšlinių kosmetinių produktų sudėtį, nes gerai drėkina, minkština odą, lygina smulkiąsias raukšleles. Jis taip pat veikia dėmes, atsiradusias dėl amžiaus ar intensyvaus deginimosi saulėje bei soliariumuose. Dėl savo apsauginių savybių puikiai tinka prieš saulės vonias ir po jų,

Mineralinis aliejus naudojamas: veido, rankų ir viso kūno kremuose (ypač skirtose sausos odos priežiūrai), kūdikiams skirtose odos priežiūros priemonėse, taip pat plaukų priemonėse ir dekoratyvinėje kosmetikoje. Mineralinio aliejaus poveikis odai ir sveikatai: mineralinis aliejus maitina ir minkština odą bei plaukus. Mineralinis aliejus yra vertingas ingredientas jautriai odai, nes nepasižymi dirginančiomis savybėmis. Tyrimai rodo, kad mineralinis aliejus skatina žaizdų gijimą.

Naudojimas: Kiekvieną vakarą prieš miegą tepti ant švarios veido ir kaklo odos.

Sorbitano stearatas (saugus emulsikis), Polysorbatas 60 (emulsiklis), PEG-100 Stearatas (minkštiklis, emulsiklis) , karbomeras (saugus emulsiklis), ksantano derva (saugus rišiklis), dinatrio EDTA (saugi klampumo reguliavimo medžiaga), natrio hidroksidas, metilparabenas, propilparabenas, Red 4 (CI 14700) saugus raudonas kosmetinis dažiklis, Yellow 5 (CI 19140) saugus geltonas kosmetinis dažiklis, cetilo alkoholis, kvapai

Naktinis kremas CAVIAR Mistine

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.